20.11.2024
Телеканал NTD

На Всесвітньому конкурсі китайських красунь обрали переможницю

На Всесвітньому конкурсі китайських красунь обрали переможницю

Урочиста мить на Всесвітньому конкурсі краси серед китаянок, який організував телеканал NTD. Конкурс проходить у Нью-Йорку...

Дата завантаження: 2024-05-20

video

Урочиста мить на Всесвітньому конкурсі краси серед китаянок, який організував телеканал NTD. Конкурс проходить у Нью-Йорку.

[ведучі]:

«Міс NTD — 2023 стала… учасниця під номером 11, Синтія Сунь!»

Синтія, уродженка Техасу з китайським корінням, отримує приз розміром десять тисяч доларів, корону з 18-каратного золота й важливу місію.

Її мета — просувати традиційні поняття жіночої краси Стародавнього Китаю, які включають багатий внутрішній світ.

Синтія — дослідник у сфері захисту прав людини й дипломатії. Вона каже, що чула історії багатьох жінок, яких репресують за їхню віру.

[Синтія Сунь, міс NTD]:

«Моя мета — обстоювати їхні основні права, домагаючись підтримки уряду та проводячи різні кампанії».

Конкурс краси NTD загалом покликаний відродити чисту красу, яка ґрунтується на внутрішніх моральних цінностях. Конкурсанток оцінювали не лише за зовнішніми якостями, а ще й за п’ятьма параметрами: моральність, чесність, пристойність, доброта та вірність.

[Саша Прендес, співачка]:

«У конкурсі краси NTD мені сподобався акцент на традиційних цінностях жінок, на цінності китайської культури. Це дуже важливо».

Конкурсантки підготували низку виступів: від класичного китайського танцю та гри на флейті до виконання мелодій на китайському інструменті ерху. Також вони продефілювали у вечірньому вбранні й поділилися своїм розумінням справжньої краси.

[Ванді Чжу, учасниця конкурсу]:

«Я вважаю, що коли щиро ставиш інтереси інших на перше місце, то інші побачать ту красу, яку випромінює людина».

[Фіона Цзі, учасниця конкурсу]:

«Хочу використати свої таланти, щоб ділитися з людьми красою справжньої традиційної китайської культури. Дякую всім».

Переможниця вирушить у подорож різними країнами світу.

Міжнародний телеканал NTD має на меті просування традиційних загальнолюдських цінностей. Він також проводить конкурси традиційного китайського танцю, бойових мистецтв, класичного живопису, кулінарного мистецтва, фортепіано та інші.
Коротке посилання на цю сторінку:

На Всесвітньому конкурсі китайських красунь обрали переможницюУ швейцарському замку відкрилася перша Всесвітня бібліотека водиОдну з найдавніших у світі книг виставлять на аукціонМодниці привабили увагу на Чемпіонаті світу з кінних перегонів у ДубаїНародну музику шоро в Бразилії визнали культурною спадщиноюВ Азербайджані вперше провели Національний фестиваль килимівУнікальну колекцію монет данського магната, нарешті, можуть продатиПольський полонез внесли до списку ЮНЕСКОНайвідоміший храм Камбоджі хоче повернути колишню кількість туристівФестиваль повітряних зміїв у Вейфані: панди, дракони та кальмари

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: