26.11.2024
Телеканал NTD

Лавочки для соціального дистанціювання встановлюють у Туреччині

Лавочки для соціального дистанціювання встановлюють у Туреччині

У Туреччині почали встановлювати спеціальні лавки для соціального дистанціювання. Вони мають допомогти людям дотримуватися нових правил..

Дата завантаження: 2024-04-26

video

У Туреччині почали встановлювати спеціальні лавки для соціального дистанціювання. Вони мають допомогти людям дотримуватися нових правил спілкування й ведення бізнесу на тлі пандемії коронавірусу.

Поки лавки встановили в місті Кестель. На них можна сидіти удвох і спілкуватися, зберігаючи відстань півтора метра. І ніяк інакше. Тобто сидіти можна лише з країв.

[Ондер Танір, мер Кестеля]:
«Ми спроектували лавки, які дають нашим жителям змогу сидіти й спілкуватися, дотримуючись соціального дистанціювання. Ми також переробили деякі вже наявні лави. Поки люди користуватимуться ними».

Коли епідемія мине, лавкам обіцяють повернути колишній вигляд.

Туреччина стоїть на дев’ятому місці у світі за кількістю заражених новим коронавірусом.

Анкара почала вживати заходів на початку березня — відразу після того, як у країні було виявлено перший випадок захворювання на COVID-19. У 31 великому місті обмежили рух громадян. Також закрито школи, ресторани й магазини.

Упродовж останніх двох тижнів нових випадків зараження в Туреччині було дедалі менше. Президент Таїп Ердоган обіцяє поступово послаблювати карантинні заходи в травні, червні та липні.
Коротке посилання на цю сторінку:

Лавочки для соціального дистанціювання встановлюють у ТуреччиніВикинутому в пустелі Атакама одягу дають друге життяНеочищені стічні води щодня скидають у річки СербіїШезлонги замість засніжених схилів: французький курорт виживає в умовах теплої зимиЧому індійські фермери знову вийшли на масові протестиУ Норвегії розводять песців, щоб урятувати їх від вимирання в СкандинавіїУ Кенії люди гинуть від повенейПогорільці в Чилі відновлюють своє житлоКенійські огієки борються порти виселення з прадавнього лісуНапередодні Великодня ціни на какао стали просто шаленими

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: