25.10.2024
Телеканал NTD

Зовсім бабуся: пінгвінові Гумбольдта в британському зоопарку виповнилося 30 років

Зовсім бабуся: пінгвінові Гумбольдта в британському зоопарку виповнилося 30 років

Пінгвін Гумбольдта з кличкою Розі відсвяткувала 30-річний ювілей. Птаха живе в зоопарку британського міста Сьюербі. Зараз..

Дата завантаження: 2024-04-25

video

Пінгвін Гумбольдта з кличкою Розі відсвяткувала 30-річний ювілей. Птаха живе в зоопарку британського міста Сьюербі. Зараз він закритий через карантин, але доглядачі однаково влаштували для пінгвіна свято.

На честь важливої дати Розі отримала збільшену порцію риби.

[Джон Пікерінг, головний доглядач]:
«Середня тривалість життя пінгвіна Гумбольдта в дикій природі — 15‒20 років. Розі почувається дуже добре й тому дожила до 30 років. Можливо, вона найстаріший пінгвін Гумбольдта в країні».

Розі живе тут із 1990 року. Вона бере участь у програмі розведення й уже багато років успішно висиджує пташенят. Самичка ділить вольєр із пінгвінами Діоном, Пінгу й Пенні.

У дикій природі живе 12 тисяч пар пінгвінів Гумбольдта. Вони гніздяться на кам’янистих берегах Перу й Чилі, де проходить холодна Перуанська течія.
Коротке посилання на цю сторінку:

Зовсім бабуся: пінгвінові Гумбольдта в британському зоопарку виповнилося 30 роківКитайські майстри готують повітряних зміїв до видовищного фестивалюВікінги повернулися: на Шетландських островах урочисто спалили дракарСтолиця Словенії — Місто драконів — святкує китайський Новий рікМісто з казки «Тисяча й одна ніч» запрошує на фестиваль у СШАШанувальники «мерседесів»: пам’ятник німецькому авто роблять у хорватському містіФруктова мода: як з ананасів роблять взуттяКурка з «драконячими лапами» — найліпший подарунок на в’єтнамський Новий рікБез інтернету та зв’язку: на Балі відзначили День тишіНаціональний балет Грузії приїхав з танцювальною програмою до Боснії і Герцеговини

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: