20.06.2024
Телеканал NTD

Безпечно й модно: дизайнерка прикрашає маски в’єтнамською вишивкою

Безпечно й модно: дизайнерка прикрашає маски в'єтнамською вишивкою

Під час пандемії захисні маски стали важливим аксесуаром. Однак не всім подобається їх носити. В'єтнамська дизайнерка..

Дата завантаження: 2024-04-20

video

Під час пандемії захисні маски стали важливим аксесуаром. Однак не всім подобається їх носити. В’єтнамська дизайнерка вирішила зробити маски привабливими. У її майстерні в Ханої створили цілу лінійку цих виробів, прикрашених традиційною вишивкою.

[До Квіен Хоа, дизайнерка]:
«Хочу перетворити засіб захисту здоров’я на витвір мистецтва. Такий аксесуар викликає інтерес і бажання його носити. Також бажаю продемонструвати в’єтнамську вишивку з її художніми й майстерними стібками».

Дизайнерка шиє маски з лютого, коли в країні почалася епідемія коронавірусу. Зараз усі мусять носити цей засіб захисту в громадських місцях.

Вишиті маски зроблено з двох чи трьох шарів бавовняної тканини, і вони захищають від крапель і пилу. Коштують 20‒25 доларів США.

[До Квіен Хоа, дизайнерка]:
«COVID-19 зупинив бізнес, торгівлю й подорожі. Значно постраждало багато в’єтнамських ремісників. Пошиття масок допомогло створити більше робочих місць для майстрів, і вони дуже раді».

Дизайнерка отримує сотні замовлень, зокрема зі США, Катару та Сінгапуру.
Коротке посилання на цю сторінку:

Безпечно й модно: дизайнерка прикрашає маски в’єтнамською вишивкоюМодний дім Carolina Herrera показав красу як силуКурка з «драконячими лапами» — найліпший подарунок на в’єтнамський Новий рікМедитацію викладають учням старших класів в одній з австралійських шкіл200 дронів показали світлове шоу в нічному небі МадридаСицилійський вулкан Етна приваблює туристів кільцями пари та газуБалабан — душа музичної культури АзербайджануФігури людей із сірників та пап’є-маше робить хорватський скульпторМодний дім Dior показав свою осінню колекцію в Нью-ЙоркуУнікальна знахідка: у Данії знайшли руни на мечі віком майже 2000 років

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: