20.09.2024
Телеканал NTD

Показ Carolina Herrera в Нью-Йорку: прагматизм, зручність та казка

Показ Carolina Herrera в Нью-Йорку: прагматизм, зручність та казка

Дім моди Carolina Herrera показав нову колекцію на Тижні моди в Нью-Йорку. Він надіється привернути увагу..

Дата завантаження: 2024-05-20

video

Дім моди Carolina Herrera показав нову колекцію на Тижні моди в Нью-Йорку.

Він надіється привернути увагу ширшої аудиторії, продемонструвавши найбільшу колекцію у своїй історії.

Вона містить бузкові, жовті й рожеві відтінки з вкрапленнями квіткового принта та горошку.

[Вес Гордон, креативний директор Carolina Herrera]:

«Я дуже пишаюся цією колекцією. У ній — 61 образ. Це найбільша колекція, яку ми показували. Ми справді намагаємося стерти грань між тим, що ошатно, і тим, що повсякденно, створюючи щось на кшталт казкового образу з таких тканин, як бавовна. Є простіші й повсякденніші моделі, приголомшлива вишивка. Ми хочемо показати, що випадок не має значення. Не має значення, формальний це захід чи ні. Головне те, як почуваєшся цієї миті».

Гордон уже 5-й рік креативний директор бренду Carolina Herrera. Його попередниця й сама засновниця бренду Еррера теж була на показі.

[Вес Гордон, креативний директор Carolina Herrera]:

«Сьогоднішня колекція була про красу. Це те, що я намагаюся передавати в кожному вбранні, щоб жінка почувалася кращою версією себе. І в цій колекції — щільна колірна палітра бузкового, рожевого, жовтого, з насиченими білими й чорними кольорами. Це прагматичні та зручні вироби, але водночас казкові, у яких завжди є щось особливе та унікальне».

Показ пройшов у Музеї американського мистецтва Вітні.
Коротке посилання на цю сторінку:

Показ Carolina Herrera в Нью-Йорку: прагматизм, зручність та казкаВигадливе та дивовижне керамічне мистецтво показали в ЛондоніДо Перу повернулися 4600 археологічних артефактівОстанню картину Караваджо показали в ЛондоніВісім унікальних годинників Міхаеля Шумахера виставлять на аукціонФранцуженка на Ейфелевій вежі побила світовий рекорд із висоти лазіння по канатуВиставка забутих жінок-художниць проходить у ЛондоніДо албанської фортеці поспішають сотні тисяч туристівВиставки, присвячені кактусам та квітковому дизайну, відкрилися в музеї Іва Сен-Лорана в МарракешіMet Gala — 2024: квіти, блиск і химерні форми

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: