27.10.2024
Телеканал NTD

Показ Carolina Herrera в Нью-Йорку: прагматизм, зручність та казка

Показ Carolina Herrera в Нью-Йорку: прагматизм, зручність та казка

Дім моди Carolina Herrera показав нову колекцію на Тижні моди в Нью-Йорку. Він надіється привернути увагу..

Дата завантаження: 2024-07-27

video

Дім моди Carolina Herrera показав нову колекцію на Тижні моди в Нью-Йорку.

Він надіється привернути увагу ширшої аудиторії, продемонструвавши найбільшу колекцію у своїй історії.

Вона містить бузкові, жовті й рожеві відтінки з вкрапленнями квіткового принта та горошку.

[Вес Гордон, креативний директор Carolina Herrera]:

«Я дуже пишаюся цією колекцією. У ній — 61 образ. Це найбільша колекція, яку ми показували. Ми справді намагаємося стерти грань між тим, що ошатно, і тим, що повсякденно, створюючи щось на кшталт казкового образу з таких тканин, як бавовна. Є простіші й повсякденніші моделі, приголомшлива вишивка. Ми хочемо показати, що випадок не має значення. Не має значення, формальний це захід чи ні. Головне те, як почуваєшся цієї миті».

Гордон уже 5-й рік креативний директор бренду Carolina Herrera. Його попередниця й сама засновниця бренду Еррера теж була на показі.

[Вес Гордон, креативний директор Carolina Herrera]:

«Сьогоднішня колекція була про красу. Це те, що я намагаюся передавати в кожному вбранні, щоб жінка почувалася кращою версією себе. І в цій колекції — щільна колірна палітра бузкового, рожевого, жовтого, з насиченими білими й чорними кольорами. Це прагматичні та зручні вироби, але водночас казкові, у яких завжди є щось особливе та унікальне».

Показ пройшов у Музеї американського мистецтва Вітні.
Коротке посилання на цю сторінку:

Показ Carolina Herrera в Нью-Йорку: прагматизм, зручність та казкаНайбільший і найповніший: рідкісний скелет стегозавра виставлять на торги в Нью-ЙоркуПавич, коала та дракон: виставку квітів в індійському штаті Тамілнад присвятили дикій природіБразилець зібрав колекцію з 6101 футболки футболістівВиставка старовинних килимів приваблює колекціонерів і торговців до СтамбулаКубинський склодув-самоук перетворює відходи скла на твори мистецтваБарселонський ресторан назвали найкращим у світіЯк день літнього сонцестояння відзначають у Великій БританіїКоролівський замок Балморал, що в Шотландії, уперше відкрили для всіх охочихНа горі Фудзі в Японії на альпіністів чекають нові правила

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: