08.09.2024
Телеканал NTD

Майкл Корс показав свою нову колекцію 2024 року в Нью-Йорку

Майкл Корс показав свою нову колекцію 2024 року в Нью-Йорку

Мереживо, принти, щільний трикотаж та костюмна тканина, а також в'язані гачком тканини, золоті та шкіряні акценти..

Дата завантаження: 2024-05-08

video

Мереживо, принти, щільний трикотаж та костюмна тканина, а також в’язані гачком тканини, золоті та шкіряні акценти й масивні пояси. Це лише деякі деталі колекції, яку Майкл Корс показав на Тижні моди в Нью-Йорку.

Дизайнер використав для натхнення таке поняття, як ескапізм — тобто втеча від реальності. Усі його вбрання — у розслабленому пляжному стилі. Багато з них напівпрозорі.

[Майкл Корс, дизайнер]:

«Я не можу привезти публіку на Капрі чи Сен-Тропе, але можу створити трохи святкового настрою тут, у Нью-Йорку. І саме тому ми тут. Моя мама народилася в Брукліні. Мої бабуся й дідусь народилися в Брукліні. Тож для мене це завжди як повернення додому».

На показ колекції «Весна-літо — 2024» прийшло багато знаменитостей. Серед них Блейк Лайвлі, Нікі Гілтон, акторка Геллі Беррі, співачка Ріта, а також володарка премії «Оскар» Аріана Дебос.

[Майкл Корс, дизайнер]:

«Знаєте, ця колекція — данина поваги тому, що ми відчуваємо, коли вирушаємо у відпустку. Коли погода погана, ми не мріємо, щоб вона ще більше зіпсувалася. Коли ми сидимо в офісі, то навряд чи радіємо. Ми мріємо кудись утекти. І тут я намагався передати відчуття романтики, гламуру, легкості та веселощів».

Тиждень моди в Нью-Йорку завершується 14 вересня.
Коротке посилання на цю сторінку:

Майкл Корс показав свою нову колекцію 2024 року в Нью-ЙоркуМодниці привабили увагу на Чемпіонаті світу з кінних перегонів у ДубаїНаціональний балет Грузії приїхав з танцювальною програмою до Боснії і ГерцеговиниДодав життєрадісності в мистецтво: виставка картин Франса Галса відкрилася в АмстердаміВиставки, присвячені кактусам та квітковому дизайну, відкрилися в музеї Іва Сен-Лорана в МарракешіНаціональний симфонічний оркестр США зіграв на старовинних інструментахМісто з казки «Тисяча й одна ніч» запрошує на фестиваль у СШАФруктова мода: як з ананасів роблять взуття15 000 шоколадок із талісманом Олімпіади-2024 зроблять у ПарижіФестиваль повітряних зміїв у Вейфані: панди, дракони та кальмари

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: