28.07.2024
Телеканал NTD

Київ зазнав найбільшого російського обстрілу за останні місяці

Київ зазнав найбільшого російського обстрілу за останні місяці

Щонайменше двох людей убито й трьох поранено внаслідок масованої комбінованої атаки на столицю України. Її здійснили..

Дата завантаження: 2024-04-28

video

Щонайменше двох людей убито й трьох поранено внаслідок масованої комбінованої атаки на столицю України. Її здійснили в середу вранці. Це був найбільший російський обстріл Києва та області з весни цього року.

Так у Шевченківському районі Києва уламки збитої ракети впали на територію одного з підприємств. Як наслідок, загинуло двоє охоронців — чоловіки 26 та 36 років. Також у цьому районі медики госпіталізували 24-річну жінку, яка дістала різані рани від уламків скла.

У Дарницькому районі столиці уламки ракети впали на гіпермаркет і провалилися всередину. За попередньою інформацією, там частково обвалилися бетонні та металеві конструкції. На другому поверсі пошкоджено офісні приміщення. Ніхто з працівників магазину не постраждав.

Як повідомляє пресслужба закладу, гіпермаркет поки що не працюватиме, щоб якнайшвидше усунути пошкодження.

Також частина уламків збитих ракет упала на території Київської області. У Фастівському та Бучанському районах виникли пожежі та зруйновано житлові будинки.

За словами начальника Київської обласної військової адміністрації Руслана Кравченка, через падіння уламків збитих крилатих ракет пошкоджено десять приватних будинків. Один має значні руйнування, в інших — вибиті вікна, двері, дахи, посічені фасади. Також пошкоджено дві автівки та ангар для зберігання сільгосптехніки. Дві особи травмовано. Потерпілим надали допомогу на місці.

Загалом у ніч проти 30 серпня українські захисники знищили 43 повітряні цілі з 44: 28 крилатих ракет і 15 ударних безпілотників.
Коротке посилання на цю сторінку:

Київ зазнав найбільшого російського обстрілу за останні місяціІзраїль завдав ударів по об’єктах в ІраніТрьох американських військовиків убито внаслідок атаки дрона в ЙорданіїОпозиційні сили обійшли партію Ердогана на муніципальних виборах у ТуреччиніІзраїль оголосив, що вивів майже всі війська з півдня Сектора ГазиПольські та чеські фермери перекрили КПП на кордоні з НімеччиноюВеликі повені на півночі Іраку: є загибліПрорвало греблю: зсув завалив поселення в БолівіїТайванські рятувальники шукають 18 зниклих безвісти після землетрусуЧовен із мігрантами перекинувся біля берегів Панами

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: