02.10.2024
Телеканал NTD

Найзавантаженішу станцію метро Нью-Йорка затопило через аварію на водогоні

Найзавантаженішу станцію метро Нью-Йорка затопило через аварію на водогоні

Станцію метро Таймс-сквер — 42-гу вулицю, що на Мангеттені, уважають найбільш завантаженою в Нью-Йорку. Але у..

Дата завантаження: 2024-05-02

video

Станцію метро Таймс-сквер — 42-гу вулицю, що на Мангеттені, уважають найбільш завантаженою в Нью-Йорку. Але у вівторок вранці скористатися нею у жителів та гостей міста не вийшло. Усе через аварію на водогоні. На станції вилилося 6800 кубічних метрів води. Цього майже вистачило би, щоб заповнити три олімпійські басейни.

Прорив стався на старовинному водопровідному каналі віком 127 років. Як наслідок, затопило першу, другу та третю гілки метро.

[Річард Дейві, представник нью-йоркського метрополітену]:

«Приблизно триста тисяч пасажирів користується першою, другою та третьою гілкою у звичайну годину пік. Тобто ви можете уявити, скількох людей це сьогодні зачепить. Ми вважаємо, що до нашої системи потрапила 1,8 мільйона галонів води. Приблизно мільйон відкачали помпами. А на те, щоб зупинити витік, знадобилося коло 90 хвилин».

Водночас поїзди вийшли на лінії вже в полудень.

[Річард Дейві, представник нью-йоркського метрополітену]:

«Наразі є деякі залишкові затримки, бо потяги повертаються на свої кінцеві станції. Ми працюємо, і сьогодні у вечірню годину пік, гадаю, проблем не буде».

Нью-Йоркське метро — найбільше у світі за кількістю станцій та сьоме за річним пасажиропотоком. Його перші лінії з’явилися ще 1868 року.
Коротке посилання на цю сторінку:

Найзавантаженішу станцію метро Нью-Йорка затопило через аварію на водогоніІзраїль проводить «високоточну» операцію в лікарні «Шифа»Дональд Трамп обійшов Ніккі Гейлі в її рідному штаті Південна КаролінаФермери блокують автомагістралі в усій ІспаніїПовені спричинили хаос в Афганістані та ПакистаніОпозиційні сили обійшли партію Ердогана на муніципальних виборах у ТуреччиніПетропавловськ, що в Казахстані, частково затоплений, тисячі людей евакуйованоУ Німеччині перекинувся міжнародний пасажирський автобус — є загибліНайбільший у світі круїзний лайнер «Ікона морів» уперше вирушив у плавання з пасажирамиУ М’янмі запровадили обов’язкову військову службу

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: