02.08.2024
Телеканал NTD

Як дітей рятували з канатної дороги в Пакистані

Як дітей рятували з канатної дороги в Пакистані

15 годин жаху закінчилися щасливо. Пакистанські рятувальники зняли сімох дітей та одного чоловіка з канатної дороги...

Дата завантаження: 2024-05-02

video

15 годин жаху закінчилися щасливо. Пакистанські рятувальники зняли сімох дітей та одного чоловіка з канатної дороги. Ті застрягли під небезпечним кутом високо над ущелиною.

Аварія сталася вранці. А операцію завершували вночі.

Як повідомляють, діти їхали до школи, й обірвався один із тросів. Кабіна висіла на висоті майже 300 метрів.

Водночас один місцевий житель став героєм після того, як допоміг урятувати дітей. Він працює в компанії, що спеціалізується на підйомі транспортних засобів і трупів із річок та ярів.

Каже, що тих, хто застряг, спочатку збиралися рятувати на вертольоті, проте, коли звечоріло, від цієї ідеї відмовилися. Потім команда добровольців та рятувальників розпочала наземну операцію.

[Сахіб Хан, доброволець]:

«Інцидент стався близько сьомої ранку. Ми прибули сюди о 8–9. Гелікоптери прилітали й відлітали. Але нам не давали дозволу спробувати врятувати дітей. Однак увечері нам сказали, що можна. Вони врятували одну дитину. Семеро лишалося там. Ми почали операцію. Як наслідок, урятували всіх сімох. Усе гаразд».

У цьому районі, що на півночі Пакистану, майже немає доріг. Жителі переважно переміщаються за допомогою підіймачів.
Коротке посилання на цю сторінку:

Як дітей рятували з канатної дороги в ПакистаніВ Індонезії через повені та зсуви гинуть людиТайвань відігнав катер берегової охорони КНР від своїх островів ЦзіньменьВибух у ресторані в Китаї: є загиблий та постраждаліПольська поліція розганяє фермерів сльозогінним газом та шумовими гранатамиЧовен із мігрантами перекинувся біля берегів ПанамиПожежа в будівлі старої фондової біржі Копенгагена нагадала трагедію з Нотр-ДамомЗнов маски: у Мілані нічим дихатиТисячі ізраїльтян вимагають звільнити заручників із полону ХАМАСуСотні людей уважають зниклими безвісти після пожеж у Чилі

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: