06.03.2024
Телеканал NTD

У Німеччині схвалили податкові пільги, щоб дати поштовх економіці

У Німеччині схвалили податкові пільги, щоб дати поштовх економіці

Німецька керівна коаліція на певний час відклала розбіжності та схвалила пакет пільг для корпоративного податку. Обсяг..

Дата завантаження: 2024-05-06

video

Німецька керівна коаліція на певний час відклала розбіжності та схвалила пакет пільг для корпоративного податку. Обсяг знижки становитиме сім мільярдів євро. Канцлер Олаф Шольц каже, що це має пожвавити економіку, яка слабне.

[Олаф Шольц, канцлер Німеччини]:

«Ось чому дуже важливо, щоб у цій ситуації і на цьому етапі ми розпочали стимулювальні заходи уряду. Вони підштовхнуть зростання в нашій країні й відвернуть компанії від рішень, які б позбавили нашу країну інвестицій та зростання».

Попередня спроба ухвалити пакет була невдалою. Законопроєкт заблокувала міністр у справах сім’ї від Партії зелених Ліза Паус. Вона вимагала включити до нього 12 мільярдів євро для нової допомоги на дітей.

А тепер розбіжності вдалося подолати. Пакет погодили на найближчі чотири роки.

Відповідно до проєкту закону, у перший рік його дії дефіцит податкових надходжень становитиме 2,6 мільярда євро для федерального уряду, 2,5 мільярда євро — для земель та 1,9 мільярда євро — для муніципалітетів.
Коротке посилання на цю сторінку:

У Німеччині схвалили податкові пільги, щоб дати поштовх економіціВсесвітня продовольча програма ООН закликає рішуче відреагувати на гуманітарну кризу в ГаїтіНирки — у центрі нової кризи в НепаліТисячі ізраїльтян вимагають звільнити заручників із полону ХАМАСуНегода залишила без світла сотні тисяч австралійцівТисячі угорців знову вийшли на протест проти Віктора ОрбанаЯпонія втратила титул третьої за величиною економіки світуНа Apple подали до суду в США, звинувативши компанію в монополізації ринкуБандити застрелили 12 людей у багатому передмісті столиці ГаїтіАвстралія незадоволена поясненням Ізраїлю й вимагає покарати винних у загибелі волонтерів

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: