02.05.2024
Телеканал NTD

Автобус врізався у вантажівку в Мексиці — 16 загиблих

Автобус врізався у вантажівку в Мексиці — 16 загиблих

Трагедія в Мексиці. Пасажирський автобус потрапив у ДТП на трасі в центральній частині країни. Він врізався..

Дата завантаження: 2024-05-02

video

Трагедія в Мексиці. Пасажирський автобус потрапив у ДТП на трасі в центральній частині країни. Він врізався у вантажівку. Загинуло принаймні 16 людей.

Аварія сталася рано-вранці.

[Ісус Ромеро, міністр внутрішніх справ штату Оахака]:

«Вантажівка зіткнулася з автобусом на трасі до Теуакана, перед мостом Калапа. Автобус їхав з Оахаки до Теуакана, штат Пуебла. Згідно зі списком пасажирів, одна група сіла в Міауатлані, друга — в Ехутлі».

Загалом в автобусі їхало 52 пасажири. Десять із них були мігрантами з Венесуели. Їм були призначені співбесіди для законного в’їзду до США.

Один із загиблих був венесуельцем. Інші 15 — мексиканці. Загинуло вісім чоловіків та вісім жінок, серед них неповнолітня дівчина.

[Антоніо Алеман, мігрант із Венесуели]:

«Я не знав тих сімей, але мені однаково боляче, бо ми венесуельці й ми всі хочемо кращого майбутнього».

36 пасажирів дістали тілесні ушкодження. Їх доправили до лікарні. Серед тих, хто залишився на лікуванні, троє венесуельців.

Що стало причиною ДТП, наразі невідомо. Триває слідство, і влада обіцяє притягнути винних до відповідальності.

Попередня аварія за участю автобуса була в Мексиці приблизно три тижні тому. У штаті Наярит автобус злетів в урвище. Утратило життя 18 людей. А в липні внаслідок аварії в штаті Оахака загинуло 29 людей.
Коротке посилання на цю сторінку:

Автобус врізався у вантажівку в Мексиці — 16 загиблихФермери біля затоплених полів у Греції скаржаться на погоду та просять допомогиІндійські фермери-протестувальники збивають поліційні дрони повітряними зміямиЗбиті в Ізраїлі іранські дрони, дуже ймовірно, мають китайські компонентиТибетці звинуватили Китай у шпигунстві за тибетською діаспороюПрем’єр-міністр Гаїті подав у відставку на тлі насильства в країніКонгрес США ухвалив закон, який може заборонити тіктокСупервівторок завершився перемогою Дональда Трампа та Джо БайденаВ одному турецькому місті поновили на посаді обраного прокурдського мераВлада Азербайджану зносить будівлю колишнього карабаського парламенту

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: