03.07.2024
Телеканал NTD

Поліція США опублікувала фото заарештованого Трампа

Поліція США опублікувала фото заарештованого Трампа

Поліція округу Фултон у штаті Джорджія опублікувала знімок Дональда Трампа, зроблений під час його арешту. 45-й..

Дата завантаження: 2024-05-03

video

Поліція округу Фултон у штаті Джорджія опублікувала знімок Дональда Трампа, зроблений під час його арешту. 45-й президент США сам прибув до тюрми, але за 20 хвилин вийшов під заставу й повернувся до свого гольф-клубу в Нью-Джерсі.

Недавно Трампу висунули четвертий пакет кримінальних звинувачень. Прокурор округу Фултон Фані Вілліс звинувачує 45-го президента США та його команду в спробі оскаржити результати виборів 2020 року.

Перед тим, як сісти в літак до Нью-Джерсі, Трамп знову заявив, що судове переслідування політично мотивоване. Свій арешт назвав пародією на правосуддя.

[Дональд Трамп, 45-й президент США]:

«Я переконаний, що це дуже сумний день для Америки. Такого просто не мало статися. Людина повинна мати можливість оскаржити результати виборів. Я вважаю, що вибори були нечесними. <…> Ми не зробили нічого поганого. Я не зробив нічого поганого. І всі це знають».

Це вперше, коли в поліції сфотографували Трампа перед судовим розглядом. Раніше цього не робили, оскільки нечинний президент — відома особа. Однак у поліції округу Фултон заявили, що поводитимуться з Трампом так само, як з усіма. До речі, раніше в жодного президента США не було такого фото.

Прихильники попереднього голови держави виходять на протести.

[протестувальник]:

«Наш уряд у всіх на очах перетворює систему правосуддя на зброю. Це безумство, і це сумно. Ніколи не думав, що таке побачу».

[протестувальниця]:

«Це Америка. У нас немає мурів. Людям дозволено сумніватися в результатах виборів. Ми вміємо проводити перевірку. Ми маємо право на свободу».

Дональд Трамп став першим нечинним президентом США, якому висунули кримінальні звинувачення. Водночас наступного року він братиме участь у президентських виборах. Кримінальні справи, схоже, лише зміцнили його авторитет у Республіканській партії. Він упевнено лідирує на внутрішньопартійних виборах кандидата в президенти.
Коротке посилання на цю сторінку:

Поліція США опублікувала фото заарештованого ТрампаБіля парламенту Грузії розганяють демонстрантів, поки всередині обговорюють закон про іноагентівУгорці виходять на протести через скандал навколо президентського помилуванняЯк накладні вії з КНДР наповнюють магазини світуЩе одного імовірного китайського шпигуна заарештували в НімеччиніФермери Греції і Польщі не припиняють протестуватиІзраїль оголосив, що вивів майже всі війська з півдня Сектора ГазиОкружний апеляційний суд США призупинив новий міграційний закон штату ТехасПоліція: за протестами студентів у США стоять «зовнішні гравці»На Кубі закінчується паливо?

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: