30.01.2024
Телеканал NTD

Попри кризу китайський забудовник Country Garden обіцяє виконати проєкт у $100 млрд

Попри кризу китайський забудовник Country Garden обіцяє виконати проєкт у $100 млрд

Один із найбільших приватних забудовників Китаю — Country Garden обіцяє завершити проєкт у Малайзії вартістю 100..

Дата завантаження: 2024-04-29

video

Один із найбільших приватних забудовників Китаю — Country Garden обіцяє завершити проєкт у Малайзії вартістю 100 мільярдів доларів.

Колись Country Garden уважали фінансово найстійкішою компанією в Китаї. Але зараз їй загрожує крах. Так, у серпні вона пропустила дві боргові виплати за облігаціями на загальну суму 22,5 мільйона доларів.

Це посилило побоювання, що боргова криза у сфері китайської нерухомості уповільнить відновлення економіки після пандемії коронавірусу.

Country Garden будує свій найбільший закордонний проєкт — величезне місто серед лісу в штаті Джохор, що на півдні Малайзії.

Forest City — спільне підприємство з приватною малазійською компанією Esplanade Danga 88, яку підтримує адміністрація Джохору й султан штату.

Прем’єр-міністр Малайзії заявив, що це буде спеціальна економічна зона для приваблення інвестицій.

Проблеми Country Garden можуть вплинути на покупців житла й фінансові установи. Вони також посилять тиск на сектор, який із кінця 2021 року вже зіткнувся з падінням продажів, обмеженою ліквідністю та низкою дефолтів забудовників.
Коротке посилання на цю сторінку:

Попри кризу китайський забудовник Country Garden обіцяє виконати проєкт у $100 млрдТайвань відігнав катер берегової охорони КНР від своїх островів ЦзіньменьГонконгу загрожує новий закон про нацбезпеку — ще жорсткішийЧому молоді китайці стали рідше купувати предмети розкошіТибетці звинуватили Китай у шпигунстві за тибетською діаспороюВибух у ресторані в Китаї: є загиблий та постраждаліГонконг посилив закон про нацбезпекуАвстралію «вразив» смертний вирок для австралійського блогера в КитаїУ Гонконгу оприлюднили жорсткішу версію закону про нацбезпекуСуд Гонконгу вирішив ліквідувати китайського будівельного гіганта Evergrande

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: