04.09.2024
Телеканал NTD

Пекін частково затопило після рекордних злив

Пекін частково затопило після рекордних злив

Залишки циклону «Доксурі» спричинили повені в столиці Китаю. На Пекін, у якому живе майже 22 мільйони..

Дата завантаження: 2024-05-04

video

Залишки циклону «Доксурі» спричинили повені в столиці Китаю. На Пекін, у якому живе майже 22 мільйони людей — у вихідні вилилася рекордна кількість опадів.

Дуже постраждало західне передмістя мегаполіса. У районі Меньтоугоу з вечора суботи до понеділка випало до 580 міліметрів дощу. Машини загрузли в багні, а люди запасаються питною водою та предметами першої потреби.

У ніч проти понеділка понад 30 тисяч пекінців було евакуйовано. Однак повідомляють і про одинадцятьох загиблих.

Також сотні людей опинились у пастці. Деякі — у поїздах, що дорогою застрягли. Столичний аеропорт скасовував сотні авіарейсів. Пошкоджено понад 350 столичних доріг.

Через рясні дощі в місті — червоний рівень небезпеки. Водночас підвищено рівень попередження про повінь.

Добові рекорди опадів також було побито в провінції Хебей, Шаньсі та Шаньдун. У Баодіні та Шицзячжуані обвалилися мости. Один водій зник безвісти.
Коротке посилання на цю сторінку:

Пекін частково затопило після рекордних зливПогорільці в Чилі відновлюють своє житлоВелика Британія наклала санкції на китайських хакерівУ центрі столиці Ірландії демонтували 200 наметів нелегальних іммігрантівЄвропарламент затвердив нові імміграційні правила Євросоюзу25 років репресій: прихильники Фалуньгун закликають зупинити переслідування в КитаїАпеляційний суд визнав Саркозі винним у незаконному фінансуванні передвиборчої кампаніїЗагибель палестинців біля гуманітарного конвою: Ізраїль заявив, що не завдавав ударівІзраїль і далі перебуває в стані підвищеної готовності після масованої атаки ІрануФермери біля затоплених полів у Греції скаржаться на погоду та просять допомоги

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: