20.05.2024
Телеканал NTD

Заболочені поля в Індії стали рожевими від квітучого латаття

Заболочені поля в Індії стали рожевими від квітучого латаття

На рожеву феєрію стали схожі заболочені поля в Коттаямі, що в індійському штаті Керала. Тут цвіте..

Дата завантаження: 2024-05-20

video

На рожеву феєрію стали схожі заболочені поля в Коттаямі, що в індійському штаті Керала. Тут цвіте ціле море латаття. Кожного серпня сюди поспішають туристи, щоб насолодитися чудовим краєвидом.

Місцеві жителі катають гостей на човнах. Безтурботні прогулянки водою часто перетворюються на захопливі фотосесії.

[туристка]:

«Ми дуже раді тут бути. Прогулянка просто дивовижна».

[туристка]:

«Враження дуже приємні. Прогулянка човном проходить мальовничими місцями. Латаття зараз квітує. Я би порадила не зривати надто багато, щоб зберегти дику природу».

Латаття має й іншу назву — німфея. Воно походить від грецького слова «німфа». Є коло 50 видів латаття. Воно буває різного кольору.

Ці рослини не лише дарують естетичну насолоду, а й можуть бути їжею. З їхніх коренів роблять борошно та крохмаль, а насінням замінюють каву.
Коротке посилання на цю сторінку:

Заболочені поля в Індії стали рожевими від квітучого лататтяУ Сіетлі тисячі людей милуються цвітом сакуриУ Парижі відновили легендарний забіг офіціантівАвстралійка побудувала енергоощадний будинок у вигляді кількох іглуКішки пройшли подіумом на Тижні моди в ЛондоніУ зоопарку в Берліні оголосили клички двох суматранських тигренятФіліппінець перетворив свій будинок на громадську бібліотекуУ Лондонському зоопарку підростає дитинча рідкісної рівнинної горилиПерегони на дитячих велосипедах влаштували для дорослих у СШАПерші у світі перегони в реактивних костюмах відбулися в Дубаї

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: