10.01.2024
Телеканал NTD

Басейн у тракторному причепі: як рятуються від спеки в Туреччині

Басейн у тракторному причепі: як рятуються від спеки в Туреччині

Спосіб пережити спеку знайшли господарі однієї ферми, що на південному сході Туреччини. Вони перетворили тракторний причіп..

Дата завантаження: 2024-05-10

video

Спосіб пережити спеку знайшли господарі однієї ферми, що на південному сході Туреччини. Вони перетворили тракторний причіп на басейн. Для цього знадобилася лише щільна поліетиленова плівка та вода.

[Ведат Качмаз, житель Чинара]:

«Ми не можемо піти до басейну, тому виникла така ідея. Іноді навіть ми, дорослі, там купаємося».

Ферма біля містечка Чинар належить сім’ї Качмаз. Батьки ростять сімох дітей.

[Кахраман Качмаз, житель Чинара]:

«Поруч нема де купатися. Немає басейну, немає водойм. Ми перетворили цей причіп на басейн. Разом із братами та племінницею ми намагаємося охолонути й весело провести час».

Хвиля спеки накрила всю Туреччину. Останніми днями на південному сході країни температура перевищує 40 градусів Цельсія.
Коротке посилання на цю сторінку:

Басейн у тракторному причепі: як рятуються від спеки в ТуреччиніЯк колишній пілот після звільнення став готувати традиційний сир халуміПерші у світі перегони в реактивних костюмах відбулися в ДубаїСмугастий дебютант: тримісячне тигреня показали публіці в зоопарку в РиміДанські кондитери змагаються у створенні найсмачніших «карнавальних булочок»В Австралії названі бабусі простягають руку допомоги молодим мамамУ Таїланді бенкетом відзначають День слонаУ Бухаресті авіапасажирів здивували цирковою виставоюАвстралійка побудувала енергоощадний будинок у вигляді кількох іглуСвобода: у Данії поспішають подивитися на корів, що скачуть від радості

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: