20.05.2024
Телеканал NTD

Квіткове мистецтво: барвистий парад «Сільєтерос» пройшов у Колумбії

Квіткове мистецтво: барвистий парад «Сільєтерос» пройшов у Колумбії

Вулиці Медельїна в Колумбії засяяли від великої кількості барв. Тут проходить фестиваль квітів «Сільєтерос». Найкращі майстри..

Дата завантаження: 2024-05-20

video

Вулиці Медельїна в Колумбії засяяли від великої кількості барв. Тут проходить фестиваль квітів «Сільєтерос». Найкращі майстри показали композиції, створені із сотень квітів.

Цього року в конкурсі перемогла сільєта під назвою «Ви самі обираєте колір своїх днів». Її створила Марія Атеортуа.

[Марія Кароліна Атеортуа, переможниця конкурсу]:

«Моя сільєта символічна. Я зобразила лотос, колібрі й веселку. Суть у тому, що людина сама вирішує, яким буде колір її днів. У житті є невдачі та проблеми, і самому треба обрати: зупинитися чи йти вперед».

У фестивалі бере участь понад 500 осіб. А на квітковому ярмарку в Медельїні побував мільйон гостей.

Щорічний фестиваль «Сільєтерос» проводять уже понад 65 років. Учасники створюють красиві сільєти, тобто квіткові композиції. Сільєти можуть бути різних форм та розмірів. Деякі важать понад сто кілограмів. Учасники параду несуть їх на спині головними вулицями міста. Потім журі обирає найкращу композицію.
Коротке посилання на цю сторінку:

Квіткове мистецтво: барвистий парад «Сільєтерос» пройшов у КолумбіїЯк мисливець за камінням знаходить матеріал для ювелірних виробівАвстралійка побудувала енергоощадний будинок у вигляді кількох іглуСобача терапія допомагає пацієнтам знайти сили в лікарні БарселониОзеро в Баварії стало фіолетовим через бактеріїНове поле тюльпанів приваблює туристів на півдні АнгліїУ зоопарку в Берліні оголосили клички двох суматранських тигренятКішки пройшли подіумом на Тижні моди в ЛондоніСтамбул: як собаки-терапевти допомагають в аеропортуПереможницю Вестмінстерського дог-шоу пригостили обідом у ресторані в Нью-Йорку

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: