19.12.2024
Телеканал NTD

Північна Корея досі пишається своїми стравами із собачатини

Північна Корея досі пишається своїми стравами із собачатини

У спекотні літні дні в Північній Кореї, як і раніше, популярні страви із собачатини. Це щорічний..

Дата завантаження: 2024-05-18

video

У спекотні літні дні в Північній Кореї, як і раніше, популярні страви із собачатини. Це щорічний конкурс серед шеф-кухарів. Тут демонструють делікатеси, які роблять особливо поживними та гострими. Заведено вважати, що через них люди пітніють, і так можуть легко перенести велику спеку.

Усі частини тварини вважають їстівними. Цього року на конкурсі десятки кухарів із різних ресторанів дегустують також і страви зі смажених собачих потрухів.

У Північній Кореї собаче м’ясо називають «солодким». Майстерність шеф-кухарів полягає в тому, щоб прибрати з нього присмак, властивий також і м’ясу багатьох диких тварин.

[Пак Йон Рім, шеф-кухар]:

«У цьому конкурсі ми переважно зосередилися на тому, щоб добре відварити, поліпшити смак, прибрати запах сирого м’яса й підкреслити солодкість та аромат м’яса».

У Північній Кореї серед населення десятиліттями триває голод. Можливо, це одна з причин, чому в країні досі їдять собак.

Водночас північнокорейці також тримають цих тварин як домашніх улюбленців.

Під час пандемії коронавірусу іноземні гуманітарні організації не змогли з’ясувати умови постачання продовольства до КНДР. Також ніхто не знає, скільки людей зараз голодує.

Північна Корея, яка першою у світі закрила свої кордони й обрізала транспортне сполучення, щоб запобігти поширенню COVID, досі не відновила звичайних поїздок до інших країн.
Коротке посилання на цю сторінку:

Північна Корея досі пишається своїми стравами із собачатиниРекордно низьку народжуваність зафіксували в Японії 2023 рокуНайбільшу у світі дерев’яну вітряну турбіну збудували у ШвеціїВиснажлива спека заважає філіппінським школярам здобувати знанняТемпи зменшення площі тропічних лісів у світі 2023 року сповільнилисяСтолиця В’єтнаму очолила список міст із найбруднішим повітрямОгляд світових подій (з 7 по 12 квітня)ООН: п’ять країн допоможуть Гаїті в боротьбі з озброєними бандамиЇдять котів та листя: жителям Судану загрожує голод через війнуШістьох арештовано й трьох розшукують у справі про найбільше в історії Канади викрадення золота

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: