13.12.2024
Телеканал NTD

В Іспанії перекинувся автобус із туристами

В Іспанії перекинувся автобус із туристами

Туристичний автобус перекинувся на півночі Іспанії в Князівстві Астурія. Крім водія, усередині було 48 пасажирів, 20..

Дата завантаження: 2024-05-13

video

Туристичний автобус перекинувся на півночі Іспанії в Князівстві Астурія. Крім водія, усередині було 48 пасажирів, 20 із них — діти. 19 людей постраждало, семеро — серйозно. Їх доправили до лікарні вертольотами та машинами швидкої допомоги.

Автобус їхав до гірської місцевості Лагос де Ковадонга, де розташовані льодовикові озера. З невідомої поки що причини він з’їхав із дороги на узбіччя, а потім двічі перекинувся й залишився лежати на боку.

Люди самостійно вибралися з автобуса. Найбільше постраждали не пристебнуті пасажири.

[Адріан Барбон, президент Князівства Астурія]:

«Схоже, становище деяких постраждалих набагато гірше, ніж ситуація із самою аварією. Вона могла стати справжньою трагедією. Ви зрозумієте це, побачивши фото».

Представники компанії — власника автобуса заявили, що водій, який потрапив у ДТП, має стаж 21 рік. Вони також зазначили, що гірським маршрутом їздять лише досвідчені спеціально навчені водії. Автобусу, що перекинувся, трохи більше як дев’ять років. Останній техогляд був на початку липня.
Коротке посилання на цю сторінку:

В Іспанії перекинувся автобус із туристамиПедро Санчес залишається на посаді прем’єр-міністра ІспаніїПрорвало греблю: зсув завалив поселення в БолівіїВикрадення планів безпеки поставила під загрозу проведення Олімпіади в ПарижіВерховний суд США дозволив Техасу арештовувати нелегальних мігрантівФермери біля затоплених полів у Греції скаржаться на погоду та просять допомогиУ Калькутті відкрилася перша в Індії підводна лінія метроКитайський винищувач мало не збив австралійський військовий гелікоптерПарламент ЄС ухвалив спірний закон про відновлення природиЕкстремальна спека оголила руїни стародавнього міста

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: