05.02.2024
Телеканал NTD

Австралійського моряка та його собаку врятували з човна після місяців в океані

Австралійського моряка та його собаку врятували з човна після місяців в океані

Австралійський моряк та його собака нарешті ступили на суходіл у мексиканському портовому місті Мансанільйо. Позаду місяці,..

Дата завантаження: 2024-05-05

video

Австралійський моряк та його собака нарешті ступили на суходіл у мексиканському портовому місті Мансанільйо. Позаду місяці, проведені в морі.

54-річний Тімоті потрапив у шторм у Тихому океані, через що вийшло з ладу комунікаційне обладнання на його катамарані. Його врятувало мексиканське рибальське судно.

[Тімоті Ліндсей Шеддок, моряк]:
«Послухайте, я такий вдячний капітанові й цій рибальській компанії, яка врятувала мені життя. Я живий, і я справді не думав, що виживу. Тож дякую, дякую».

Моряк і його собака відпливли у квітні з мексиканського порту Ла-Пас, прямуючи до Французької Полінезії. Шлях становив приблизно 6000 км.

Але через кілька тижнів своєї подорожі вони потрапили у шторм.

[Тімоті Ліндсей Шеддок, моряк]:
«Мені подобалося бути в морі, мені подобалося там бути. Але коли там стає тяжко, то треба виживати. А коли тебе рятують, то розумієш, що хочеш жити. Тож я дуже вдячний».

Чоловік каже, що пережив це випробування, харчуючись сирою рибою та збираючи дощову воду.
Коротке посилання на цю сторінку:

Австралійського моряка та його собаку врятували з човна після місяців в океаніАлбанія незабаром почне приймати мігрантів у межах угоди з ІталієюНайпотужніший за 25 років землетрус на Тайвані: щонайменше четверо загиблихСупервівторок завершився перемогою Дональда Трампа та Джо БайденаЄменські хусити заявили про удари по двох есмінцях СШАШлях до НАТО відкрився: Угорщина схвалила членство ШвеціїАпеляційний суд визнав Саркозі винним у незаконному фінансуванні передвиборчої кампаніїПоліція: за протестами студентів у США стоять «зовнішні гравці»Машини в багні та річки замість вулиць: друга атмосферна річка прийшла до КаліфорніїКонгрес США ухвалив закон, який може заборонити тікток

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: