05.10.2024
Телеканал NTD

У Нью-Йорку заарештували заможного архітектора, який може виявитися серійним убивцею

У Нью-Йорку заарештували заможного архітектора, який може виявитися серійним убивцею

Ймовірного серійного вбивцю арештували в Нью-Йорку. Припускають, що свої злочини він скоїв понад десять років тому...

Дата завантаження: 2024-05-05

video

Ймовірного серійного вбивцю арештували в Нью-Йорку. Припускають, що свої злочини він скоїв понад десять років тому. У 2010–11-му роках на пляжі Гілго-Біч на південь від Лонг-Айленду в різний час виявили тіла одинадцяти людей. Здебільшого молодих жінок. Слідчим вдалося знайти докази, які пов’язують підозрюваного з трьома вбивствами.

Правоохоронці затримали 59-річного архітектора Рекса Гоєрмана. Йому висунули звинувачення у вбивствах трьох жінок, зі смертей яких і розпочалося розслідування. Чоловік — також головний підозрюваний у справі про вбивство четвертої жертви.

Гоєрман жив за 20 хвилин їзди від пляжу Гілго-Біч, де у 2010 та 11-му роках було знайдено тіла дев’яти жінок, одного чоловіка та однієї маленької дівчинки.

Поліція повідомляє, що принаймні п’ять жертв були ідентифіковані як зниклі безвісти повії, що рекламували в інтернеті свої послуги.

Деякі тіла були зв’язані ременями чи скотчем, а потім загорнуті в мішковину.

[Реймонд Терні, прокурор]:
«Справу ще не закрито, це лише початок».

Прокурор округу Саффолк каже, що детективи зняли з недоїдків піци Гоєрмана сліди ДНК. Вони збіглися зі зразками, знайденими на одній із жертв.

Ба більше, відстежили пікап підозрюваного, помічений під час убивств. Є й інші докази.

[Реймонд Терні, прокурор]:
«Під час кожного вбивства він використовував для зв’язку з жертвами одноразові телефони. Ми їх відстежили. Змогли ідентифікувати сім окремих одноразових телефонів, якими він користувався».

Гоєрман заперечує всі звинувачення. Якщо його визнають винним, то йому загрожує кілька довічних термінів без права дострокового звільнення.

Підозрюваний — власник відомої архітекторської компанії на Мангеттені. Має дочку та пасинка.
Коротке посилання на цю сторінку:

У Нью-Йорку заарештували заможного архітектора, який може виявитися серійним убивцеюНайпотужніший за 25 років землетрус на Тайвані: щонайменше четверо загиблихНе можуть загасити: велика лісова пожежа в Перу загрожує флорі та фауніЧовен із мігрантами перекинувся біля берегів ПанамиСмертоносний напад із ножем у центрі Бордо вразив французівЄгипет будує велику стіну на кордоні із Сектором ГазиФермери блокують автомагістралі в усій ІспаніїІзраїль завдав ударів по об’єктах в ІраніСотні людей уважають зниклими безвісти після пожеж у ЧиліНа АЕС «Фукусіма-1» стався витік радіоактивної води

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: