14.01.2024
Телеканал NTD

Делі: постраждалі від повені туляться на узбіччях

Делі: постраждалі від повені туляться на узбіччях

Люди, які втратили свій дім унаслідок повеней у Нью-Делі, змушені тулитися на узбіччях доріг. Ось один..

Дата завантаження: 2024-05-13

video

Люди, які втратили свій дім унаслідок повеней у Нью-Делі, змушені тулитися на узбіччях доріг. Ось один із таких імпровізованих таборів.

[постраждала від повені]:
«У нас проблеми. Поруч немає туалетів, ходити доводиться далеко. Немає наметів, і наші речі мокнуть під дощем. Ми фермери, але весь наш урожай загинув від повені».

Цього сезону у Делі випало вже майже вдвічі більше дощів ніж зазвичай. Минулого тижня рівень річки Ямуна досяг 45-річного максимуму. Перед цим столицю Індії накрила велика злива.

Тисячі людей були змушені евакуюватися.

[постраждала від повені]:

«У нас різні проблеми. Немає води, бо цистерни сюди не приїжджають, а коли ми намагаємось їх зупинити, вони не зупиняються. Ми не маємо жодних зручностей — влада нам не допомагає».

На тих, чий дім уцілів, тепер чекає велике прибирання.

[постраждалий від повені]:
«У нашому будинку було 3,5 метри води. Знищено весь поверх».

А в північно-східному штаті Ассам вийшла з берегів річка Брахмапутра. Затоплено села та сільськогосподарські поля. Тисячі людей змушені рятуватися на пагорбах.

[постраждалий від повені]:
«Важко дістати їжу. Дороги до магазинів затоплено. Урожай теж під водою, тож у людей проблеми».

Останніми роками штат Ассам щороку повідомляє про повені. Одна з причин — ерозія берегів Брахмапутри. Через це річка не може утримувати воду в своєму руслі.

Великі повені також вразили штат Гімачал-Прадеш. Там за останні три тижні загинуло вже щонайменше 88 людей.
Коротке посилання на цю сторінку:

Делі: постраждалі від повені туляться на узбіччяхСвітові ціни на какао б’ють рекордиПольські діти раді скасуванню домашнього завдання, а ось батьки спантеличеніНайпотужніший за 25 років землетрус на Тайвані: щонайменше четверо загиблихБіля парламенту Грузії розганяють демонстрантів, поки всередині обговорюють закон про іноагентівЩе одне літо без світла: єгиптяни готуються до нових відключеньПетропавловськ, що в Казахстані, частково затоплений, тисячі людей евакуйованоВеличезне джерело природного водню знайшли в албанській шахтіНовий рекорд: у Ріо-де-Жанейро спека відчувалася на рівні 62 °CВ Іспанії згоріла житлова 14-поверхова будівля

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: