28.02.2024
Телеканал NTD

Індонезієць живе в самоізоляції в лісі й очищує річку

Індонезієць живе в самоізоляції в лісі й очищує річку

Повернувшись до рідного міста на Рамадан, індонезієць Абдулла аль-Мабрур самоізолювався в лісі біля річки. Тут він..

Дата завантаження: 2024-03-28

video

Повернувшись до рідного міста на Рамадан, індонезієць Абдулла аль-Мабрур самоізолювався в лісі біля річки. Тут він збирається провести 14 днів.

В окрузі Пелалаван, що на острові Суматра, він має клініку народної медицини. Та її тимчасово довелося закрити, бо через епідемію стало дуже мало клієнтів. Повернувшись на рідну Яву, Абдулла вирішив не лякати місцевих жителів.

[Абдулла аль-Мабрур, чоловік, що вирішив на певний час самоізолюватися]:
«Члени громади подумають, що я приїхав з іншого регіону і, можливо, заразний. Вони не захочуть зі мною спілкуватися. А я цього не хочу».

Щоб не сидіти без діла, Абдулла вирішив допомогти рідному краю — він очищує місцеву річку від сміття.

[Абдулла аль-Мабрур, чоловік, що вирішив на певний час самоізолюватися]:
«Бачу багато переваг ізоляції на березі річки. Тут я малим грався 35 років тому. Мені подобається річка й природа навколо. Деякі вважають, що тут ночами ходять невидимі істоти. Та я до цього звик. Якщо ми робимо добро, то і люди, і невидимі істоти ставитимуться до нас добре».

Місцеві жителі, зокрема його родичі та дружина, підтримують таку ізоляцію.

[Сумаді, голова громади]:
«Завдяки його хорошим намірам і доброті стан річки став ліпшим, ніж був раніше».

[Сусанта, дружина Абдулли аль-Мабрура]:
«Я підтримую його, бо він хоче, щоб усі були здорові, і не хоче, щоб люди про нас пліткували».

Рамадан цього року розпочався 24 квітня. Влада Індонезії закликала людей не їхати до рідних міст, щоб не поширювати коронавірусу. Наприклад, торік такі поїздки здійснило приблизно дев’ятнадцять з половиною мільйонів індонезійців.
Коротке посилання на цю сторінку:

Індонезієць живе в самоізоляції в лісі й очищує річкуУ Південній Кореї лікарів-протестувальників збираються віддати під судІзраїль: БАПОР найняло понад 450 бойовиків ХАМАСуБританські вчені: щоденна коротка прогулянка може стати порятунком для серцяКоли відбудеться найближче сонячне затемнення, і хто його зможе побачитиБільше, але дрібніші: урожай авокадо в Марокко цьогоріч може встановити рекордРозкішні машини злочинців поповнили автопарк поліції СтамбулаВсесвітня продовольча програма ООН закликає рішуче відреагувати на гуманітарну кризу в ГаїтіУ Норвегії розводять песців, щоб урятувати їх від вимирання в СкандинавіїСтолиця В’єтнаму очолила список міст із найбруднішим повітрям

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: