23.12.2024
Телеканал NTD

Чеських іграшкових чоловічків одягли в маски

Чеських іграшкових чоловічків одягли в маски

Чоловічків із популярного в Чехії конструктора почали випускати з масками на обличчі. Місцевий виробник Efko приєднався..

Дата завантаження: 2024-04-23

video

Чоловічків із популярного в Чехії конструктора почали випускати з масками на обличчі. Місцевий виробник Efko приєднався до кампанії, яку розгорнули в усій країні, щоби зібрати кошти для лікарень.

Частина грошей від продажу нових іграшок піде на купівлю медичного обладнання та захисного одягу для лікарів.

[Мирослав Котик, директор компанії Efko]:
«Ми так відреагували, коли домогосподарства в усій Богемії почали шити маски, яких бракувало. Ми подумали, що якщо всі мусять носити маски, то це робитимуть і чоловічки “Іграчек” (Igráček)».

На своїй сторінці у Facebook компанія написала, що на потреби лікарень уже змогла зібрати майже 9000 доларів.

[Мирослав Котик, директор компанії Efko]:
«Ми вирішили, що “Іграчек” має допомагати іншим. Ось чому 60 центів із кожної іграшки йтимуть на купівлю захисного спорядження для людей, які стоять на передовій протистояння коронавірусу».

На початку тижня загальна кількість виявлених випадків зараження коронавірусом у країні перевищила 7400. У регіоні Край Височина, де стоїть завод компанії Efko, хворих зафіксовано порівняно мало: приблизно 160.

У Чеській Республіці, де живе понад 10 мільйонів осіб, із середини березня кожен зобов’язаний носити маску. Тим часом влада країни налаштована вже незабаром знімати суворі обмеження, щоб урятувати економіку, яка дуже постраждала від пандемії.
Коротке посилання на цю сторінку:

Чеських іграшкових чоловічків одягли в маскиРекордно низьку народжуваність зафіксували в Японії 2023 рокуЧерез спеку в столиці Чилі оголосили червоний рівень небезпекиУ Ріо намагаються зупинити спалах лихоманки денге до кульмінації карнавалуНацгвардія допоможе стримати зростання злочинності в метро Нью-ЙоркаЧерез війну в Секторі Гази Ізраїль утратив тисячі палестинських робітниківЧому індійські фермери знову вийшли на масові протестиНемає джерел: через забруднення іракці змушені купувати питну водуУ передмісті Парижа відкрилося Олімпійське селищеУ Південній Кореї лікарів-протестувальників збираються віддати під суд

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: