26.12.2024
Телеканал NTD

Лисиці гуляють Ашкелоном і випрошують їжу

Лисиці гуляють Ашкелоном і випрошують їжу

До ізраїльського Ашкелона зачастили афганські лисиці. Через карантин вулиці міста майже порожні, і звірі не бояться..

Дата завантаження: 2024-04-25

video

До ізраїльського Ашкелона зачастили афганські лисиці. Через карантин вулиці міста майже порожні, і звірі не бояться приходити до парків і наближатися до людських осель.

[житель Ашкелона]:
«Останнім часом люди не гуляють вулицями, тому там багато лисиць. Вони підходять до будинків, шукають їжу й відчувають свободу. Лисиці щасливі через коронавірус, у диких тварин тепер є свобода, а люди замкнені у своїх житлах».

Ашкелонці жаліють голодних звірів і їх підгодовують.

[жителька Ашкелона]:
«Це дивовижно. Таке відбувається, коли на вулицях немає людей, а лисицям не вистачає їжі. Тому я зобов’язалася годувати одну».

Афганські лисиці невеликі. Вони хижачки, але можуть їсти й рослину їжу. Ці тварини живуть у багатьох близькосхідних країнах. Селяться в напівпустельних степах і горах, а також — у спекотних пустельних низовинах.
Коротке посилання на цю сторінку:

Лисиці гуляють Ашкелоном і випрошують їжу100-річний олімпійський чемпіон Франції готується нести смолоскип Ігор 2024 рокуВ Уганді фермери переходять на вирощування бамбукаПольські діти раді скасуванню домашнього завдання, а ось батьки спантеличеніТуристи закликають дати спокій принцесі Кейт після того, як її помітили у ВіндзоріТемпи зменшення площі тропічних лісів у світі 2023 року сповільнилисяЗнаменитий рибний ринок у Токіо приваблює відвідувачів ресторанами та СПА-центромФермери біля затоплених полів у Греції скаржаться на погоду та просять допомогиНа грецькому острові Лесбос створили кладовище для емігрантівГаїті закликає міжнародну спільноту запобігти геноциду в острівній державі

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: