29.02.2024
Телеканал NTD

125 тисяч листівок: британського капітана Тома вітають зі 100-річчям

125 тисяч листівок: британського капітана Тома вітають зі 100-річчям

125 тисяч вітальних листівок надіслали британському ветеранові Тому Муру. Люди з усього світу поздоровляють капітана зі..

Дата завантаження: 2024-03-29

video

125 тисяч вітальних листівок надіслали британському ветеранові Тому Муру. Люди з усього світу поздоровляють капітана зі столітнім ювілеєм. Нещодавно він прославився, розпочавши кампанію зі збору коштів для лікарів і волонтерів, які доглядають за хворими на коронавірус у Великій Британії.

Капітан зібрав 29 мільйонів 360 тисяч фунтів стерлінгів. Їх пожертвувало понад мільйон 300 тисяч осіб.

Дістати й прочитати вітальні листівки допомагають працівники школи в Бедфорді.

[Джеймс Годжсон, директор школи]:

«Це найдивовижніший прояв любові до великої людини, капітана Тома. Гадаю, він зворушив серця усіх жителів цієї країни».

Прочитані листівки виставляють у шкільному залі. Роботу ще не завершено. Водночас поздоровлення й далі приходять.

[Джеймс Годжсон, директор школи]:
«Чудово отримувати листівки звідусіль і від адресантів будь-якого віку. Ми отримали листівки і від дворічних, і від 92-річних. І це теж дуже незвично».

Том Мур розпочав кампанію зі збору коштів 6 квітня. 99-річний дідусь також зобов’язався пройти 100 разів уздовж свого 25-метрового двору. Він досяг цієї мети 16 квітня у присутності почесного військового караулу.
Коротке посилання на цю сторінку:

125 тисяч листівок: британського капітана Тома вітають зі 100-річчямРекордно низьку народжуваність зафіксували в Японії 2023 рокуЯк і чим годуватимуть спортсменів під час Олімпіади в ПарижіГромадяни Косова тепер можуть без віз їздити до країн ШенгенуСміття, що плаває на річці Дрина, шкодить туризму в БосніїНа Кубі закінчується паливо?Чим пригощатимуть гостей «Оскара»В Австралії людей з інвалідністю навчають працювати так, щоб вони не втратили роботуМітла з пляшок: камбоджієць рятує природу від пластикуАвстралія дозволила працівникам не відповідати на дзвінки начальства у вихідні

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: