26.10.2024
Телеканал NTD

Німецькі гімнастки тренуються удома

Німецькі гімнастки тренуються удома

У Німеччині на час карантину всі спортзали закрито. Та гімнастки в Дрездені не облишають тренування й..

Дата завантаження: 2024-04-26

video

У Німеччині на час карантину всі спортзали закрито. Та гімнастки в Дрездені не облишають тренування й займаються вдома.

Дев’ятирічна Фенья виходить у двір позайматися на турніку. Потім відпрацьовує стрибки на маті. Глядацька аудиторія — батьки й молодший брат.

А це 11-річна Клара. У неї в саду стоїть гімнастична колода. Також неподалік лежить спортивний мат.

Професійна гімнастка Юлія Вітор займається вдома, керуючись відеоінструкціями.

У Німеччині 20 квітня почали послаблювати карантинні обмеження. Знову відкрили невеликі магазини. Але школи поки не працюють, і проводити громадські заходи, зокрема й спортивні, не можна. Закрито кав’ярні й ресторани, а люди, як і раніше, мусять триматися один від одного на відстані.
Коротке посилання на цю сторінку:

Німецькі гімнастки тренуються удомаГабонський дизайнер перетворює викинутий папір на красиві вазиТемпи зменшення площі тропічних лісів у світі 2023 року сповільнилисяНезвичайну кількість мертвих кайр знаходять на узбережжі ФранціїЯк у популярному туристичному місті Таїланду справляються з мавпячим свавіллямШістьох арештовано й трьох розшукують у справі про найбільше в історії Канади викрадення золотаЯк кавові фермери допомагають Панамському каналуУ Німеччині роздратовані пасажири звинувачують профспілку машиністів у шантажіВсесвітня продовольча програма ООН закликає рішуче відреагувати на гуманітарну кризу в ГаїтіПогорільці в Чилі відновлюють своє житло

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: