10.03.2024
Телеканал NTD

Зливи затопили іспанську Сарагосу

Зливи затопили іспанську Сарагосу

Кадри з іспанської Сарагоси. Затоплено головні вулиці міста. Повінь спричинили сильні дощі. Регіональні рятувальні служби випустили..

Дата завантаження: 2024-05-10

video

Кадри з іспанської Сарагоси. Затоплено головні вулиці міста. Повінь спричинили сильні дощі.

Регіональні рятувальні служби випустили помаранчеве попередження про небезпеку. Водночас про жертв чи постраждалих повідомлень не надходило.

Дощ затопив залізничну колію. Внаслідок чого припинив рух пасажирський поїзд. У ньому їхало 500 людей.

Поліція просить місцевих жителів утриматися від нетермінових поїздок і не їздити через затоплені райони.

Сарагоса – п’яте за величиною місто Іспанії, столиця автономної спільноти Арагон. Його заснували римляни понад 2000 років тому.

Сарагоса стоїть на річці Ербо та двох її притоках. Це найповноводніша річка країни.

У середні віки повені були тут регулярним лихом. Вони постійно руйнували береги та мости. У XVIII столітті береги зміцнили, і повені стали не такими сильними.
Коротке посилання на цю сторінку:

Зливи затопили іспанську СарагосуПоліція: за протестами студентів у США стоять «зовнішні гравці»Парламент ЄС ухвалив спірний закон про відновлення природиЛікарям, що страйкують у Південній Кореї, поставили вимогу до березня повернутися на роботуООН: дитяча смертність у світі зменшилася до рекордно низького рівняІндійські фермери-протестувальники збивають поліційні дрони повітряними зміямиНапади на німецьких політиків напередодні виборів почастішалиВ одному турецькому місті поновили на посаді обраного прокурдського мераЄменські хусити заявили про удари по двох есмінцях СШАСтуденти в США й далі будують табори на території вишів, попри ризик бути відрахованими

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: