17.11.2024
Телеканал NTD

Навіщо співзасновник великої компанії підробляє кур’єром

Навіщо співзасновник великої компанії підробляє кур’єром

Енді Фан — технічний директор і співзасновник DoorDash, найбільшої у США компанії з доставляння їжі. Раз..

Дата завантаження: 2024-05-17

video

Енді Фан — технічний директор і співзасновник DoorDash, найбільшої у США компанії з доставляння їжі. Раз на місяць він приміряє на себе роль підрядників, яких наймає його компанія, щоб забирати їжу з ресторанів і доставляти її клієнтам до будинків та офісів.

Сьогодні Енді намагається знайти ресторан, з якого треба забрати два замовлення. Але програма DoorDash не показує йому потрібного маршруту. Саме такі помилки він виправлятиме.

[Енді Фан, співзасновник DoorDash]:
«Якщо таке відбувається з одним рестораном, то може статись і з багатьма іншими. І якщо ми зрозуміємо, чому це відбувається, то зможемо виправити й інші помилки».

Енді — один із багатьох керівників компаній, які періодично спускаються на рівень підлеглих і виконують найпростішу роботу.

Серед них керівники Starbucks, Uber, Lyft і навіть Air New Zealand. Усі вони виділяють по кілька годин на місяць, щоб зрозуміти, з чим стикаються їхні підлеглі.

Ба більше, менеджери вищої ланки також мають виконувати таку роботу. Так, тисячі співробітників DoorDash у США, Канаді та Австралії зобов’язані зробити щонайменше чотири доставки за рік. Але їх заохочують це робити щомісяця.

Енді каже, що завдяки своєму реальному досвіду, вніс у додаток багато виправлень.

[Енді Фан, співзасновник DoorDash]:
«Це своєрідна звичка, я намагаюся робити це щомісяця, думаю, мені це просто подобається».

Щорічно Фан заробляє на своїй компанії майже три мільйони доларів. Водночас Forbes оцінює його капітал в один мільярд 100 мільйонів.
Коротке посилання на цю сторінку:

Навіщо співзасновник великої компанії підробляє кур’єромВідкрита тюрма: як в’язнів Чехії повертають у суспільствоВикинутому в пустелі Атакама одягу дають друге життяТуристи розчаровані через страйк працівників Ейфелевої вежіКонфіскованій зброї знайшли мирне застосування в ПеруПольська поліція розганяє фермерів сльозогінним газом та шумовими гранатамиЇжу класу люкс хочуть адаптувати для космосуУ Пуерто-Рико оголосили надзвичайну ситуацію через лихоманку денгеІзраїль: БАПОР найняло понад 450 бойовиків ХАМАСуСрібна шахта відродила занепале боснійське місто

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: