13.08.2024
Телеканал NTD

Копію Місяця діаметром 7 метрів виставили в музеї в Чилі

Копію Місяця діаметром 7 метрів виставили в музеї в Чилі

Любителі астрономії в цьому музеї — на сьомому небі від щастя. У столиці Чилі тепер можна..

Дата завантаження: 2024-05-13

video

Любителі астрономії в цьому музеї — на сьомому небі від щастя. У столиці Чилі тепер можна полежати під 3D-копією Місяця та зоряним небом.

Масштаб інсталяції — один до п’ятисот тисяч. Її підготували для виставки «Музей Місяця», яка відкрилася в Чилі наприкінці червня.

[Сандра, відвідувачка]:
«Ми подарували собі цей незабутній візит, щоб трохи більше дізнатися про Місяць. Плюс, це просто неймовірно. Місяць завжди мене зачаровував, а тепер я змогла побути до нього ближче. Дивовижно. Це місце розслаблює. Цікаво прийти з дітьми».

Місяць створив британський художник Люк Джеррам. Його діаметр — сім метрів. До цього він побував у Торонто, Мілані та Дубаї.

[Сесилія, відвідувачка]:

«Дуже інформативно. І Місяць неперевершений. Думаю, місце з Місяцем — найцікавіше».

Виставка триватиме до 27 липня.
Коротке посилання на цю сторінку:

Копію Місяця діаметром 7 метрів виставили в музеї в ЧиліНове поле тюльпанів приваблює туристів на півдні АнгліїФранцузькі пекарі побили рекорд Гіннеса з найдовшого у світі багетаФіліппінець перетворив свій будинок на громадську бібліотекуУ Бухаресті авіапасажирів здивували цирковою виставоюУ Сіетлі тисячі людей милуються цвітом сакуриОзеро в Баварії стало фіолетовим через бактеріїФестиваль у Стамбулі: мільйони тюльпанів прикрасили містоПерші у світі перегони в реактивних костюмах відбулися в ДубаїКішки пройшли подіумом на Тижні моди в Лондоні

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: