13.08.2024
Телеканал NTD

Арахіс та соус чилі: незвичайне морозиво можна спробувати в Лондоні

Арахіс та соус чилі: незвичайне морозиво можна спробувати в Лондоні

Морозиво з несподіваною палітрою смаків пропонують у концептуальному магазині британської дизайнерки модних аксесуарів Ані Гіндмарч у..

Дата завантаження: 2024-05-13

video

Морозиво з несподіваною палітрою смаків пропонують у концептуальному магазині британської дизайнерки модних аксесуарів Ані Гіндмарч у Лондоні.

Тут є різноманітні сорти морозива та сорбетів зі смаком улюблених продуктів дизайнерки. Наприклад, сухариків, солодкого соусу чилі та рисових пластівців.

[Сара Стендінг, працівниця магазину]:
«Насправді це просто продукти, які є в кожного на кухні, і з них роблять морозиво. Цього ніяк не очікуєш».

Серед десертів – сорбет зі смаком чорної смородини, а також морозиво зі смаком солоного арахісу.

[Сара Стендінг, працівниця магазину]:

«Людям зазвичай подобається, їм хочеться з’їсти щось справді незвичайне… Є сміливці, які приходять сюди й кажуть: “Дайте мені солодкий чилі та лимонний сир”. Ти кажеш: “Справді?” Але їм це дійсно подобається».

На відкритті магазину була редакторка кулінарного веб-сайту Лідія Бейт.

[Лідія Бейт, редакторка кулінарного веб-сайту]:
«Це чудова нагода скуштувати деякі смаки, які в інших умовах ви б не скуштували, а також просто трохи поекспериментувати. Я б ніколи не пішла й не купила горохове морозиво, але сьогодні спробувала саме його і смак здивував».

Кафе «Морозиво від модного дизайнера» працюватиме впродовж місяця.
Коротке посилання на цю сторінку:

Арахіс та соус чилі: незвичайне морозиво можна спробувати в ЛондоніМоре щенячої любові дістали шанувальники йоги з нагоди Дня святого ВалентинаФіліппінець перетворив свій будинок на громадську бібліотекуСтамбул: як собаки-терапевти допомагають в аеропортуУ Сіетлі тисячі людей милуються цвітом сакури40 котів зустрічає гостей у котокав’ярні в ІракуУ зоопарку Парижа оселилася молода самка ламантинаСобача терапія допомагає пацієнтам знайти сили в лікарні БарселониНове поле тюльпанів приваблює туристів на півдні АнгліїУ Таїланді бенкетом відзначають День слона

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: