02.07.2024
Телеканал NTD

Всесвітній день Фалунь Дафа відзначили в центрі Нью-Йорка

Всесвітній день Фалунь Дафа відзначили в центрі Нью-Йорка

Такий мальовничий багатотисячний парад у Нью-Йорку проходить щороку вже понад два десятиліття поспіль. Це прихильники практики..

Дата завантаження: 2024-05-02

video

Такий мальовничий багатотисячний парад у Нью-Йорку проходить щороку вже понад два десятиліття поспіль. Це прихильники практики вдосконалення Фалунь Дафа. Центром міста рухаються барвисті платформи й лунає урочиста музика у виконанні оркестру «Тянь Го». Він очолює процесію.

Фалунь Дафа вперше відкрили широкому загалу в Китаї 13 травня 1992 року. Практика швидко поширилася світом. Вона включає плавні медитативні вправи, а також принципи — істина, доброта й терпіння. Всесвітній день Фалунь Дафа традиційно відзначають цього дня в різних країнах світу.

[Фредеріку Відовіш, практикувальник Фалунь Дафа з Бразилії]:

«Маю друга, якого знаю, мабуть, із дев’яти років. Коли він почав практикувати, я помітив величезну різницю. На вигляд він став значно здоровішим, його шкіра теж стала кращою. Мене це дуже вразило».

Фредеріку каже, що він теж змінився на краще, коли разом із другом почав займатися Фалунь Дафа.

[Фредеріку Відовіш, практикувальник Фалунь Дафа з Бразилії]:

«Я завжди був дуже неспокійним, мав симптоми депресії. Я курив і вживав алкоголь. Нині я все це покинув. У мене взагалі нема проблем зі здоров’ям. Почуваюся здоровим як ніколи».

А ось Ченьянь завдяки вдосконаленню за принципами істини, доброти й терпіння відновив злагоду в сім’ї.

[Ченьянь Лі, практикувальник Фалуньгун зі США]:

«Раніше я часто сперечався з мамою. Але ознайомившись із Фалунь Дафа, зрозумів, що маю чинити за цими принципами, тобто бути терплячим. Звісно, мені також треба проявляти до неї милосердя».

Принципи — істина, доброта й терпіння — припали до душі й багатьом перехожим.

[Патрісія Дініс, перехожа]:

«П’ять із половиною років тому я втратила сина. У житті рідко зустрічаєш таке величезне милосердя. Тут мені вдалося позбутися напруги».

[Алексія, перехожа]:

«Це прекрасно. Вони мають плакати, на яких написано “доброта й терпіння”. А я дуже вірю в ці принципи. Тож мені це дуже подобається».

Парад також розповідає про репресії, які тривають у Китаї з 1999 року. У КНР прихильників Фалунь Дафа запроторюють до в’язниць. У них навіть насильно вирізають органи.

[Клеофі Касамбрі, перехожа]:

«Чудово, що вони висловлюють свої думки, що вони протестують проти вирізання органів у живих і невинних людей, що, на мою думку, жахливо».

[Ноа й Маріанна, перехожі]:

«Цікаво було дізнатися, що відбувається, що в Китаї практикувальників Фалунь Дафа репресують. Сподіваюся, ми дізнаємося про це більше. Добре, що вони розповідають, зацікавлюють людей, мотивують шукати додаткову інформацію».

Завершився парад біля китайського консульства.
Коротке посилання на цю сторінку:

Всесвітній день Фалунь Дафа відзначили в центрі Нью-ЙоркаАвстралію «вразив» смертний вирок для австралійського блогера в КитаїАмериканський штат Аризона розглядає законопроєкт проти насильницького вирізання органів у КитаїОдна пропозиція на тисячу заявок: молоді китайці не можуть знайти роботуЧому молоді китайці стали рідше купувати предмети розкошіГонконг посилив закон про нацбезпекуТибетці звинуватили Китай у шпигунстві за тибетською діаспороюУ Гонконгу оприлюднили жорсткішу версію закону про нацбезпекуТайвань відігнав катер берегової охорони КНР від своїх островів ЦзіньменьКитай обурений санкціями, запровадженими через війну в Україні

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: