25.06.2024
Телеканал NTD

Борис Джонсон переміг COVID-19 і повернувся на Даунінг-стріт

Борис Джонсон переміг COVID-19 і повернувся на Даунінг-стріт

Цей автомобіль везе прем'єр-міністра Великої Британії назад до його резиденції. Борис Джонсон повертається на Даунінг-стріт, повністю..

Дата завантаження: 2024-04-25

video

Цей автомобіль везе прем’єр-міністра Великої Британії назад до його резиденції. Борис Джонсон повертається на Даунінг-стріт, повністю одужавши від COVID-19.

55-річний політик спочатку переносив хворобу легко. Та потім його все ж госпіталізували. Три дні він провів у реанімації. Коли йому стало ліпше, він відправився для відновлення у свій заміський будинок.

Як очікують, його першочерговим завданням буде розробити план поступового виведення країни із суворого карантину.

Від коронавірусу в лікарнях Великої Британії померло понад 20 700 осіб. За останню добу смертей було 413. Уряд країни зазначає, що до лікарень прибуває дедалі менше хворих у важкому стані.

[Джордж Юстіс, міністр навколишнього середовища Великої Британії]:
«Тести 152 840 осіб — позитивні. За минулу добу ця кількість збільшилася на 4463 випадки. 15 953 людини зараз лежать у лікарнях з коронавірусом. 25 квітня їх було 16 411».

За словами міністра, країні найближчим часом на полях знадобиться робоча сила, щоб збирати урожай овочів і фруктів. Він запропонував залучити до цих робіт людей, які були звільнені через епідемію.

[Джордж Юстіс, міністр навколишнього середовища Великої Британії]:
«Ми вважаємо, що зараз у країні лише третина необхідної кількості робітників-мігрантів. Можливо, вони були тут ще до закриття кордону. Ми працюємо над тим, щоб надихнути мільйони звільнених робітників виконати це завдання й зібрати в червні урожай».

Водночас з Індії організували спеціальні рейси, щоб повернути до країни громадян індійського походження. Вони не могли прилетіти, бо кордони було закрито.

Так, близько 260 пасажирів вилетіло з північного міста Амрітсар.

[Джитендра Каур, пасажирка]:
«У нас були проблеми. Ми намагалися купити квитки три чи чотири рази, але нічого не виходило. Ми раді, що організовано цей переліт».

Рейс організувало посольство Великої Британії у співпраці з урядом Індії.
Коротке посилання на цю сторінку:

Борис Джонсон переміг COVID-19 і повернувся на Даунінг-стрітЛідер сепаратистів Карлес Пучдемон висуне свою кандидатуру на виборах голови КаталоніїСлухання щодо БАПОРу: у Конгресі США агентство назвали «шоу жахів»Суд Гонконгу вирішив ліквідувати китайського будівельного гіганта EvergrandeЯк Австралія перетворила морських шкідників на джерело цінної ікриЧим пригощатимуть гостей «Оскара»Заборону на табори безпритульних хочуть розширити на всю КаліфорніюНа Apple подали до суду в США, звинувативши компанію в монополізації ринкуУрсула фон дер Ляєн може зберегти свою посаду ще на п’ять роківСотні тисяч людей у Мексиці вийшли на протест проти президента країни

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: