13.05.2024
Телеканал NTD

Ізраїльська армія завдала ударів по Сектору Гази й убила трьох командирів «Ісламського джихаду»

Ізраїльська армія завдала ударів по Сектору Гази й убила трьох командирів «Ісламського джихаду»

Ізраїльська армія завдала авіаударів по Сектору Гази під час операції проти терористичного угруповання «Ісламський джихад». ЦАХАЛ..

Дата завантаження: 2024-05-13

video

Ізраїльська армія завдала авіаударів по Сектору Гази під час операції проти терористичного угруповання «Ісламський джихад».

ЦАХАЛ повідомляє, що внаслідок трьох авіаударів загинуло щонайменше 12 осіб, зокрема три високопоставлені командири угруповання. Десятки людей було поранено, серед них і родичі загиблих.

Ціллю операції були лідери бойовиків, які відповідальні за теракти й обстріл ізраїльської території. Ударів у Секторі Гази завдали по десяти цехах, що виробляли зброю, а також інших військових об’єктах «Ісламського джихаду».

Міністерство оборони Ізраїлю заявило, що два контрольно-пропускні пункти з Газою тимчасово закрито на в’їзд і виїзд для людей і товарів.

Також, очікуючи ракетного обстрілу, ізраїльські військовики випустили спеціальні інструкції для ізраїльтян, які живуть у містах, що в радіусі 40-ка кілометрів від Гази. Так, люди мають триматися ближче до протибомбових укриттів.

Нагадаємо, недавно смерть палестинського бойовика, що сталася в ізраїльській в’язниці внаслідок голодування, призвела до ракетних обстрілів та авіаударів з обох боків.

Це було черговим сплеском насильства між сторонами, яке останніми місяцями спалахувало неодноразово. З боку Ізраїлю це були військові рейди, а з боку палестинців — вуличні напади з холодною зброєю, унаслідок яких було вбито близько 20 ізраїльтян та іноземців.
Коротке посилання на цю сторінку:

Ізраїльська армія завдала ударів по Сектору Гази й убила трьох командирів «Ісламського джихаду»Південнокорейці стають у черги за дешевою цибулею на тлі зростання цінДональд Трамп обійшов Ніккі Гейлі в її рідному штаті Південна КаролінаІзраїль обіцяє, що гумдопомога не дістанеться ХАМАСуКолумбійський університет почав відстороняти студентів від навчання137 осіб загинуло й понад 180 постраждало внаслідок теракту в «Крокус Сіті Холі» у РосіїЧовен із мігрантами перекинувся біля берегів ПанамиУ Німеччині перекинувся міжнародний пасажирський автобус — є загибліШлях до НАТО відкрився: Угорщина схвалила членство Швеції25 років репресій: прихильники Фалуньгун закликають зупинити переслідування в Китаї

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: