12.09.2024
Телеканал NTD

Сховався під купою одягу: у США спіймали чоловіка, який застрелив п’ятьох сусідів

Сховався під купою одягу: у США спіймали чоловіка, який застрелив п'ятьох сусідів

Жителя Техасу, якого підозрюють у вбивстві п'ятьох його сусідів у Клівленді, арештували в сусідньому місті після..

Дата завантаження: 2024-05-12

video

Жителя Техасу, якого підозрюють у вбивстві п’ятьох його сусідів у Клівленді, арештували в сусідньому місті після чотирьох днів активних пошуків.

Як припускають, 38-річний Франсіско Оропеса відкрив вогонь із напівавтоматичної зброї по жінках і дітях після того, як ті пізно ввечері попросили його припинити стріляти на його ділянці.

Як наслідок, було вбито трьох молодих жінок, 18-річного юнака та 8-річного хлопчика. Ще двоє дітей вижили, бо жінки накрили їх своїми тілами. Усі вони — вихідці з Гондурасу.

Щодо нападника, то, за даними поліції, він громадянин Мексики. З 2009 року імміграційні служби депортували його зі США вже чотири рази.

Шериф округу Сан-Хасінто каже, що Оропеса перебуває під слідством, і зараз його допитують.

[Грег Кейперс, шериф округу Сан-Хасінто]:

«Його знайшли в шафі під купою одягу. Його арештували, і він не поранений. Скоро його переведуть до тюрми мого округу, що в Колдспрингу».

Знайти злочинця вдалося за наведенням. За інформацію про його місце перебування оголосили винагороду — 80 тисяч доларів.

[Джиммі Пол, працівник ФБР]:

«Інформація про місце перебування підозрюваного надійшла через інформаційну лінію ФБР. І ми хочемо подякувати людині, у якої вистачило мужності та відваги розповісти, де перебуває підозрюваний».

Оропесу заарештували в місті Кат-енд-Шут, яке розташоване приблизно за 30 кілометрів від Клівленда.

Водночас до його затримання залучили не лише поліцію штатів, а й правоохоронців із Мексики.
Коротке посилання на цю сторінку:

Сховався під купою одягу: у США спіймали чоловіка, який застрелив п’ятьох сусідівВ Іспанії згоріла житлова 14-поверхова будівляМігранти не бояться нового закону Техасу й далі проникають до СШАУперше за п’ять років: Сі Цзіньпін приїхав до ЄвропиВ одному турецькому місті поновили на посаді обраного прокурдського мераЄС посилює санкції щодо Ірану після атаки на ІзраїльГромадяни М’янми тисячами втікають до Таїланду через посилення бойових дійПрорвало греблю: зсув завалив поселення в БолівіїУ М’янмі запровадили обов’язкову військову службуХаос в аеропортах: у Великій Британії стався масовий збій у системі реєстрації пасажирів

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: