24.03.2024
Телеканал NTD

99-річний ветеран зібрав £ 5 млн для медиків, які лікують пацієнтів із COVID-19

99-річний ветеран зібрав £ 5 млн для медиків, які лікують пацієнтів із COVID-19

99-річному ветерану британської армії Тому Муру вдалося зібрати понад п'ять мільйонів фунтів стерлінгів для Національної служби..

Дата завантаження: 2024-04-24

video

99-річному ветерану британської армії Тому Муру вдалося зібрати понад п’ять мільйонів фунтів стерлінгів для Національної служби охорони здоров’я. Причому він не просто закликав жертвувати гроші, але й сам докладає зусиль для цієї кампанії.

Дідусь зобов’язався щодня прогулюватися у дворі свого дому. Спираючись на ходунки з колесами, він ходить туди й назад десять разів, загалом долаючи дистанцію 250 метрів. Наприкінці квітня йому виповниться 100 років, і до того часу ветеран хоче 100 разів пройти вздовж 25-метрового двору.

Гроші призначені для медиків і волонтерів, які доглядають за пацієнтами з коронавірусом.

[Том Мур, ветеран]:

«Пам’ятайте, що завтра настане хороший день. І завтра ви дізнаєтеся, що все буде краще, ніж сьогодні, навіть якщо сьогодні все було добре. У мене все добре сьогодні, так буде й завтра. Я завжди дивлюся на все з такої позиції».

Спочатку дідусь хотів зібрати 500 тисяч фунтів, але радів би навіть ста тисячам. Результат перевершив його очікування в десять разів. Гроші пожертвувало понад 250 тисяч осіб.
Коротке посилання на цю сторінку:

99-річний ветеран зібрав £ 5 млн для медиків, які лікують пацієнтів із COVID-19Величезне джерело природного водню знайшли в албанській шахтіЯк кавові фермери допомагають Панамському каналуНемає джерел: через забруднення іракці змушені купувати питну водуЧому індійські фермери знову вийшли на масові протестиЯк музика допомагає молоді не померти з нудьги в австралійській глушиніШістьох арештовано й трьох розшукують у справі про найбільше в історії Канади викрадення золотаСтрілянина в техаській церкві: на зброї стрільця була наклейка «Палестина»ООН: голодна смерть загрожує 220 000 дітей у СуданіВсесвітня продовольча програма ООН закликає рішуче відреагувати на гуманітарну кризу в Гаїті

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: