25.09.2024
Телеканал NTD

Австралійське подружжя виходжує тварин, які постраждали від лісових пожеж

Австралійське подружжя виходжує тварин, які постраждали від лісових пожеж

Ця австралійська єхидна з кличкою Етель торік у грудні постраждала під час лісових пожеж. Її виходжує..

Дата завантаження: 2024-04-25

video

Ця австралійська єхидна з кличкою Етель торік у грудні постраждала під час лісових пожеж. Її виходжує подружня пара — Бев і Гленн. Вони заснували притулок для тварин у 90-х роках. Розташований він на околиці Аделаїди.

Бев і Гленн цілодобово піклуються про вихованців, які постраждали від вогняної стихії.

[Бев Ленглі, засновниця притулку]:
«Прогрес дуже повільний. Коли вони готові перейти до наступного етапу, але не справляються, усе повертається на крок назад».

Подружжю допомагають волонтери.

[Таня Вельтман, волонтерка]:
«Гадаю, якщо хтось збирається відпочити в цих місцях і теж може допомогти, то він має прийти на допомогу».

Коли торік восени в Австралії почали вирувати лісові пожежі, чоловік та жінка через соціальні мережі попросили допомогти центру медикаментами. Пожертви виявилися настільки великими, що запаси залишилися й досі. Бев і Гленн діляться ними з іншими австралійськими центрами порятунку тварин.
Коротке посилання на цю сторінку:

Австралійське подружжя виходжує тварин, які постраждали від лісових пожеж100-річний олімпійський чемпіон Франції готується нести смолоскип Ігор 2024 рокуТепловий стрес охоплює дедалі більше територій ЄвропиШтат США Нью-Джерсі сподівається вийти на ринок кленового сиропуМігранти не бояться нового закону Техасу й далі проникають до СШАПрезидент Південної Кореї закликав лікарів-страйкарів шукати компромісНирки — у центрі нової кризи в НепаліДруга найбільша в історії Техасу пожежа знищує будинкиВірмени протестують проти передання Азербайджану чотирьох сілАвстралія дозволила працівникам не відповідати на дзвінки начальства у вихідні

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: