20.03.2024
Телеканал NTD

Йорданська дзюдоїстка підіймає сестру й диван, тренуючись на карантині

Йорданська дзюдоїстка підіймає сестру й диван, тренуючись на карантині

Незвичайні тренажери придумала для себе йорданська дзюдоїстка Хаділ Аламі, якій довелося сидіти вдома через карантин. Важкі..

Дата завантаження: 2024-04-20

video

Незвичайні тренажери придумала для себе йорданська дзюдоїстка Хаділ Аламі, якій довелося сидіти вдома через карантин. Важкі снаряди їй замінює диван, а також молодша сестра.

[Хаділ Аламі, спортсменка]:
«Я попросила сестру потренуватися зі мною. Поклала її на плечі й стала присідати. Їй подобається — вона думає, що я з нею граюся».

Щоб стримати поширення коронавірусу, йорданська влада скасувала всі спортивні змагання, зокрема й олімпійські кваліфікаційні. Хаділ сподівалася пройти відбір і виступити на Іграх у Токіо, тому спочатку засмутилася. Також на рік відклали й Олімпіаду.

[Хаділ Аламі, спортсменка]:
«Я навіть перестала тренуватися, влаштувала собі відпустку. Та потім подумала: навіщо ставитися до цього так негативно. Цього року я зможу більше тренуватися й старанніше працювати, щоби підготуватися ще краще».

Дівчина також тренується на даху будинку. За спортивні снаряди в неї пляшки з водою й стара дерев’яна драбина.

20-річна дзюдоїстка — єдина йорданська жінка, яка братиме участь у відборі на Олімпіаду в Токіо. Ігри мають пройти наступного літа.
Коротке посилання на цю сторінку:

Йорданська дзюдоїстка підіймає сестру й диван, тренуючись на карантиніДруга найбільша в історії Техасу пожежа знищує будинкиРекордно низьку народжуваність зафіксували в Японії 2023 рокуУ Франції під час протестів фермерів загинула жінкаДвоє мігрантів померло, намагаючись дістатися з Африки до Канарських островівТуристи закликають дати спокій принцесі Кейт після того, як її помітили у ВіндзоріУ Мексиці на тлі нестачі води розгоряється суперечка через приватні штучні озераВ Уганді фермери переходять на вирощування бамбукаНайбільшу у світі дерев’яну вітряну турбіну збудували у ШвеціїПеребіжчики з КНДР розповіли свої історії на засіданні ООН

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: