19.11.2024
Телеканал NTD

Тріатлоністка придумала незвичайні тренажери, щоб готуватися до Олімпіади

Тріатлоністка придумала незвичайні тренажери, щоб готуватися до Олімпіади

Кубинська тріатлоністка Леслі Амат пристібається ременем до нерухомої огорожі й занурюється в крихітний басейн. Це дає..

Дата завантаження: 2024-04-19

video

Кубинська тріатлоністка Леслі Амат пристібається ременем до нерухомої огорожі й занурюється в крихітний басейн. Це дає їй змогу зімітувати заняття плаванням.

Дівчина разом із тренером придумала такий тренажер, щоб готуватися до відбору на Олімпіаду в Токіо. Під час карантину спортивні зали закриті, і доводиться проявляти кмітливість.

[Леслі Амато, тріатлоністка]:
«Через коронавірус я змушена тренуватися вдома. Нам довелося винаходити домашній басейн, велотренажер і моделювати біг, щоб відпрацьовувати техніку».

Тріатлон — це мультиспортивні змагання, що включають плавання, велоперегони й біг.

[Діоселе Фернандес, тренер]:
«Дуже важливо не переривати тренування, бо невідомо, коли почнуться міжнародні заходи. Треба бути постійно готовим».

Леслі щодня встає о п’ятій ранку й уже о шостій підійматися на дах свого будинку, де встановлено незвичайні тренажери. За її заняттями постійно спостерігає тренер.
Коротке посилання на цю сторінку:

Тріатлоністка придумала незвичайні тренажери, щоб готуватися до ОлімпіадиКоул Брауер стала першою американкою, яка наодинці здійснила кругосвітнє плавання, без зупинок і допомогиПерегони в стилі Дикого Заходу: змагання з кінного скіджорингу пройшли в СШАСтрибок майже на 15 метрів: нові рекорди зі стрибків на лижах та сноубордах встановили у ШвейцаріїП’єр де Кубертен: Олімпіада повертається в місце народження батька сучасних ігор

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: