10.03.2024
Телеканал NTD

Південний схід Туреччини тепер потерпає від повеней

Південний схід Туреччини тепер потерпає від повеней

Туреччина знову потерпає від стихійного лиха. На південному сході країни щонайменше 10 людей загинуло внаслідок повеней...

Дата завантаження: 2024-05-10

video

Туреччина знову потерпає від стихійного лиха. На південному сході країни щонайменше 10 людей загинуло внаслідок повеней.

Від злив потерпають провінції Шанлиурфа та Адияман. За останню добу тут випало понад 100 міліметрів опадів на квадратний метр.

Дороги обернулися на річки. Вода забирає автомобілі. У деяких будинках затоплено підвали й перші поверхи.

Рятувальники шукають зниклих безвісти. А ще допомагають тим, хто опинився в пастці у власних будинках. Залучають водолазів та човни.

У цих двох турецьких провінціях живе коло 2 мільйонів 700 тисяч осіб. І вони ж минулого місяця постраждали від сильного землетрусу, який загалом забрав життя 48 тисяч турків. Мільйони втратили житло.

Багато хто зараз мешкає в наметах та контейнерних будинках. І тепер їх затопило. Так, в Адиямані один із таких контейнерів потік води поніс разом із трьома людьми, які були всередині.
Коротке посилання на цю сторінку:

Південний схід Туреччини тепер потерпає від повенейІзраїль убив трьох синів лідера ХАМАСуАмериканський штат Аризона повернув закон 1864 року, який забороняє аборти майже в усіх випадкахЗагибель палестинців біля гуманітарного конвою: Ізраїль заявив, що не завдавав ударівПоліція зачищає від демонстрантів кампуси американських університетівСмертоносний напад із ножем у центрі Бордо вразив французівЄС посилює санкції щодо Ірану після атаки на ІзраїльВибух у ресторані в Китаї: є загиблий та постраждаліТайвань відігнав катер берегової охорони КНР від своїх островів ЦзіньменьІзраїль обіцяє радитися зі США перед наступом на Рафах, що в Секторі Гази

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: