05.11.2024
Телеканал NTD

Російські винищувачі пошкодили американський безпілотник над Чорним морем

Російські винищувачі пошкодили американський безпілотник над Чорним морем

Американські військовики були змушені розбити свій розвідувальний безпілотник MQ-9 Reaper через пошкодження, завдані йому під час..

Дата завантаження: 2024-05-05

video

Американські військовики були змушені розбити свій розвідувальний безпілотник MQ-9 Reaper через пошкодження, завдані йому під час зіткнення з російським літаком. Про це заявили в Пентагоні.

[Пет Райдер, бригадний генерал військово-повітряних сил США]:
«Через пошкодження ми мусили фактично спрямувати його в Чорне море. Наскільки мені відомо, поки що росіяни його не дістали».

У вівторок американський військовий розвідувальний безпілотник MQ-9 розбився в Чорному морі в районі Кримського півострова після того, як його перехопили російські винищувачі.

У Пентагоні заявили, що один із російських літаків Су-27 врізався у гвинт дрона, вивівши його з ладу.

Також там упевнені, що російські винищувачі кілька разів скидали пальне на MQ-9, можливо, намагаючись його засліпити чи пошкодити. Вони також робили небезпечні маневри літальним апаратом перед безпілотним.
Коротке посилання на цю сторінку:

Російські винищувачі пошкодили американський безпілотник над Чорним моремОкружний апеляційний суд США призупинив новий міграційний закон штату ТехасВ Україні новий головнокомандувачСША заступилися за Філіппіни після їхнього зіткнення з КитаємКолумбійський університет почав відстороняти студентів від навчанняВ одному турецькому місті поновили на посаді обраного прокурдського мераНирки — у центрі нової кризи в НепаліТайванські рятувальники шукають 18 зниклих безвісти після землетрусуФіліппіни звинувачують Китай у нападі на їхні судна в Південнокитайському моріЄС посилює санкції щодо Ірану після атаки на Ізраїль

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: