27.03.2024
Телеканал NTD

Чим зайняти дітей під час карантину: британські влогери знають відповідь

Чим зайняти дітей під час карантину: британські влогери знають відповідь

Мільйони людей у всьому світі звертаються до влогу британського тренера Джо Вікса, який називає себе головним..

Дата завантаження: 2024-04-27

video

Мільйони людей у всьому світі звертаються до влогу британського тренера Джо Вікса, який називає себе головним у країні учителем фізкультури.

Його канал на YouTube уже має понад два мільйони підписників. Щоранку, за винятком вихідних, він проводить 30-хвилинне онлайн-тренування зі своєї квартири в Лондоні. І воно підходить для будь-якого віку, зокрема й дітей.

[Джо Вікс, онлайн-тренер]:
«Я бачив, як малюки робили це зі своїми батьками. І вперше сім’ї, які зазвичай ніколи не займаються разом, збираються о 9 ранку й веселяться. Тож для багатьох це велика розрядка».

Такі канали набувають неабиякої актуальності не лише у Великій Британії, але й у всьому світі. Тоді як більша частина світу змушена залишатися в ізоляції, батьки дедалі частіше шукають відповідь на запитання: чим зайняти дітей?

Ліндсі Томас із Йоркширу сидить удома з двома дітьми. Вона постійно вигадує для них заняття, а ще ділиться цим на своєму каналі, який створила з групою інших мам. Назвали його «Щасливі години вдома».

[Ліндсі Томас, влогер]:
«Ідея в тому, щоб вивільнити для жінок годину відпочинку в день, даючи дітям творчі й цікаві завдання».

Виконавши завдання, діти завантажують фотографії своїх виробів. Також їм поштою відправляють призи.

Морський біолог Люсі Вудол зараз мала досліджувати глибини Індійського океану в межах програми Nekton. Однак через карантин експедицію скасували. Тепер вона зі своїми колегами проводять онлайн-заняття для дітей.

[Люсі Вудол, морський біолог]:
«Надіюся, що, побачивши багатьох людей, які розповідають про свою роботу, про науку, хтось почує про професії, про які раніше навіть не здогадувався».

Ще один влогер із Йоркширу, Меган Браун, надягає свій костюм феї, щоби танцювати з дітьми. Схоже, це подобається не лише маленьким принцесам.
Коротке посилання на цю сторінку:

Чим зайняти дітей під час карантину: британські влогери знають відповідьРеконструкцію центру Каїра хочуть почати найближчими місяцямиДо Перу повернулися 4600 археологічних артефактів«Сарджент і мода»: по-новому подивитися на картини портретиста пропонують у ЛондоніУ Киргизстані відроджують традицію носити жіночий головний убір елечекТуніська співачка хоче відродити в країні давню берберську мовуВ Італії відкрився новий підвісний міст на висоті 175 метрівФранцуженка на Ейфелевій вежі побила світовий рекорд із висоти лазіння по канатуВиставки, присвячені кактусам та квітковому дизайну, відкрилися в музеї Іва Сен-Лорана в МарракешіМісто з казки «Тисяча й одна ніч» запрошує на фестиваль у США

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: