24.09.2024
Телеканал NTD

Індієць зробив автомобіль у вигляді коронавірусу

Індієць зробив автомобіль у вигляді коронавірусу

В індійському місті Гайдарабад місцевий автовиробник презентує свій незвичайний витвір. Це невелика машина у вигляді коронавірусу...

Дата завантаження: 2024-04-24

video

В індійському місті Гайдарабад місцевий автовиробник презентує свій незвичайний витвір. Це невелика машина у вигляді коронавірусу. Вона має шість коліс і може розганятися до 40 кілометрів за годину.

В Індії до 3 травня діє карантин. У самоізоляції мусить залишатися понад мільярд людей.

[К. Судгакар, власник компанії Sudha Cars]:
«Я подумав: зроблю щось схоже на коронавірус і покажу людям, що він небезпечний, а також попрошу їх залишатися вдома. Це повноцінна машина з підвіскою й кермовим управлінням».

Компанія планує пустити автомобіль містом, щоб він об’їхав усі вулиці та попередив людей про небезпеку хвороби. Та спочатку виробнику доведеться дістати дозвіл влади, бо пересування автотранспорту обмежене.

Індієць Судгакар вручну збирає різні незвичайні автомобілі. Вони зберігаються в музеї й не продаються.
Коротке посилання на цю сторінку:

Індієць зробив автомобіль у вигляді коронавірусуУ Помпеях знайшли давню бенкетну залу з фрескамиСтаровинне іспанське ательє створює одяг та аксесуари для кіноіндустрії всього світуТуніська співачка хоче відродити в країні давню берберську мовуФестиваль «Звуки цвітіння» починається в Ботанічних садах К’ю в ЛондоніФранцузький художник оживив фасад престижного готелю в Ріо-де-ЖанейроМодний дім Carolina Herrera показав красу як силуРозкішний бал-маскарад став окрасою Венеційського карнавалуДодав життєрадісності в мистецтво: виставка картин Франса Галса відкрилася в АмстердаміВиставки, присвячені кактусам та квітковому дизайну, відкрилися в музеї Іва Сен-Лорана в Марракеші

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: