29.04.2024
Телеканал NTD

Індонезійська пара зіграла весілля, у якому запрошені гості взяли участь в онлайн-режимі

Індонезійська пара зіграла весілля, у якому запрошені гості взяли участь в онлайн-режимі

Для індонезійців Мохамада й Угі настав найважливіший день у житті. Закохана пара грає весілля. Але відвідали..

Дата завантаження: 2024-03-29

video

Для індонезійців Мохамада й Угі настав найважливіший день у житті. Закохана пара грає весілля. Але відвідали його лише вісім найближчих родичів. Плани молодят змінилися через епідемію.

Утім, інші сотні запрошених теж спостерігають за церемонією через інтернет.

[Мохамад Нурджаман, наречений]:
«Звичайно, ми розчаровані. Та нам слід прийняти це, бо ризик може виникнути не для одного чи двох осіб, це небезпечно для всіх».

Мохамад та Угі до весілля зустрічалися два роки. Одружитися вирішили в жовтні.

[Угі Лестарі Відя Бахрі, наречена]:
«Хочемо, щоб усі наші рідні побачили весілля, хочемо розділити з ними наше щастя. Зазвичай родичі та друзі приходять прямо на церемонію, але ми покладаємося на високі технології».

В Індонезії немає офіційної заборони на збори, але влада закликала всіх утриматися від масових заходів, зокрема й від весіль.
Коротке посилання на цю сторінку:

Індонезійська пара зіграла весілля, у якому запрошені гості взяли участь в онлайн-режиміУ Великій Британії відзначають 100-річчя лялькового будинку королеви Марії10 років у Louis Vuitton: дизайнер Ніколя Геск’єр відсвяткував ювілей у ЛувріОсінь-зима від Dior: дім моди звернувся до перших образів одягу прет-а-портеУ Ватикані реставрують центральний елемент собору Святого ПетраГотель у Римі відкрив доступ до колекції старовинних картин, скульптур та гобеленівМедитацію викладають учням старших класів в одній з австралійських шкілНайбільший у світі айсберг зняли на відео в Західній АнтарктидіФруктова мода: як з ананасів роблять взуттяНаціональний симфонічний оркестр США зіграв на старовинних інструментах

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: