25.12.2024
Телеканал NTD

Парижанин проводить живі вікторини з власного балкона

Парижанин проводить живі вікторини з власного балкона

«Скільки букв поміщається на підставці для гри в скрабл?» Ноам Картозо з балкона своєї квартири в..

Дата завантаження: 2024-04-25

video

«Скільки букв поміщається на підставці для гри в скрабл?»

Ноам Картозо з балкона своєї квартири в Парижі ставить запитання на загальні теми. А сусіди з того ж будинку й будинку навпроти викрикують свої варіанти відповідей.

Такі щоденні вікторини в умовах карантину для цих людей стали розрадою. Вони вже кілька тижнів допомагають розвіяти нудьгу.

Ноам — актор і комік. Він проводить вікторини й транслює їх на своїй сторінці в Instagram. Одне з відео набрало понад мільйон сто тисяч переглядів.

Два тижні тому, до того як почалися такі веселі ігри, у Ноама було всього 6000 підписників. А нині веж понад 48 тисяч.

[Ноам Картозо, ведучий вікторин з балкона]:
«Ми виходимо щовечора о восьмій годині, щоби поаплодувати медичним працівникам, які борються з вірусом. Я помітив, що сусіди в умовах ізоляції похнюпили носи. Тож подумав, що зможу їх трохи розважити. Одного вечора я ввімкнув музику, але побачив, що танцював лише я один. А потім придумав кілька запитань і запропонував пограти».

Команди у вікторині формуються просто: один будинок проти іншого. За перемогу нагороджують туалетним папером і макаронами.

Сусіди оцінили таку розвагу.

[Паола Колес, учасниця гри]:
«Так, дні здаються коротшими, щовечора чекаємо восьмої».

Картозо назвав свою гру «Запитання для балкона» — за аналогією до вікторини «Запитання для чемпіона», яку транслює один французький телеканал.
Коротке посилання на цю сторінку:

Парижанин проводить живі вікторини з власного балконаКам’яний Атлант знову височить у Долині храмів на СициліїСендбординг повертається до НамібіїОдну з найдавніших у світі книг виставлять на аукціонЯк лондонський ресторан готує їжу лише з місцевих інгредієнтівМісто з казки «Тисяча й одна ніч» запрошує на фестиваль у СШАВікінги повернулися: на Шетландських островах урочисто спалили дракарУ Ватикані реставрують центральний елемент собору Святого ПетраМодниці привабили увагу на Чемпіонаті світу з кінних перегонів у ДубаїВ Італії відкрився новий підвісний міст на висоті 175 метрів

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: