25.02.2024
Телеканал NTD

Йога допомагає індійським заробітчанам віднайти душевний спокій

Йога допомагає індійським заробітчанам віднайти душевний спокій

Медитація й асани. Сотні індійських трудових мігрантів вийшли на заняття з йоги. Так їм допомагають упоратися..

Дата завантаження: 2024-04-24

video

Медитація й асани. Сотні індійських трудових мігрантів вийшли на заняття з йоги. Так їм допомагають упоратися зі стресом під час карантину. Вони живуть у спортивному комплексі в Нью-Делі, бо не змогли виїхати додому.

[трудовий мігрант]:
«Після занять йогою мені стало легше на душі. Цю чудову практику викладають нам увесь тиждень».

Прем’єр-міністр Нарендра Моді запровадив карантин у березні. Сотні тисяч трудових мігрантів утратили роботу й почали повертатися до своїх сіл. Але багато хто змушений залишатися в Нью-Делі, бо громадський транспорт не ходить, і дістатися дому змоги немає.

Заробітчанам щодня дають їжу. На сніданок — чай, печиво й фрукти. В обід годують рисом з овочами, а на вечерю — овочеві страви зі смаженим коржем.

Карантин в Індії подовжили до 3 травня. Бути в самоізоляції мусить один мільярд триста мільйонів осіб.
Коротке посилання на цю сторінку:

Йога допомагає індійським заробітчанам віднайти душевний спокійКурка з «драконячими лапами» — найліпший подарунок на в’єтнамський Новий рік2400 троянд різних сортів привезли на виставку в ІндіїНаціональний балет Грузії приїхав з танцювальною програмою до Боснії і ГерцеговиниНайвідоміший храм Камбоджі хоче повернути колишню кількість туристів«Сарджент і мода»: по-новому подивитися на картини портретиста пропонують у ЛондоніВікінги повернулися: на Шетландських островах урочисто спалили дракарДодав життєрадісності в мистецтво: виставка картин Франса Галса відкрилася в АмстердаміВиставки, присвячені кактусам та квітковому дизайну, відкрилися в музеї Іва Сен-Лорана в МарракешіГотель у Римі відкрив доступ до колекції старовинних картин, скульптур та гобеленів

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: