17.03.2024
Телеканал NTD

В американців виник шанс виграти $1,1 млрд у лотерею «Мега Мільйони»

В американців виник шанс виграти $1,1 млрд у лотерею «Мега Мільйони»

Шанс виграти 1 мільярд 100 мільйонів доларів виник у жителів США. Люди скуповують білети лотереї «Мега..

Дата завантаження: 2024-05-17

video

Шанс виграти 1 мільярд 100 мільйонів доларів виник у жителів США. Люди скуповують білети лотереї «Мега Мільйони». Це вже вчетверте за попередні чотири роки, коли її джекпот перевищує один мільярд доларів.

У Вашингтоні покупці лотерейних білетів мріють про те, що зроблять, якщо виграють.

[житель Вашингтона]:
«Я би погасив іпотечні кредити й допоміг би кільком людям».

[жителька Вашингтона]:

«Я допомогла б іноземним нужденним, своїм дітям і деяким сусідам».

«Мега Мільйони» проводять розіграш двічі на тиждень. Попередній джекпот зірвали в жовтні. Якщо цього разу виграш нікому не дістанеться, то джекпот зростатиме й далі.

Найбільший джекпот американської лотереї розміром один мільярд 537 мільйонів доларів розіграли у 2018 році. Він дістався власнику білета, купленого в Південній Кароліні. Другий за розміром джекпот, який становив один мільярд 50 мільйонів доларів, виграли у грудні 2021-го чотири особи з Мічигану. На третьому місці джекпот розміром 656 мільйонів доларів, розіграний у 2012-му. Його поділили власники трьох білетів.
Коротке посилання на цю сторінку:

В американців виник шанс виграти $1,1 млрд у лотерею «Мега Мільйони»Китайські майстри готують повітряних зміїв до видовищного фестивалюФестиваль «Звуки цвітіння» починається в Ботанічних садах К’ю в ЛондоніВигадливе та дивовижне керамічне мистецтво показали в ЛондоніНаціональний балет Грузії приїхав з танцювальною програмою до Боснії і ГерцеговиниНайвідоміший храм Камбоджі хоче повернути колишню кількість туристівШанувальники «мерседесів»: пам’ятник німецькому авто роблять у хорватському містіГодинник, який може точно йти 45 млн років, показали на виставці в ЖеневіУ швейцарському замку відкрилася перша Всесвітня бібліотека водиЗаповзятливі австралійці створюють приватні парки для вигулу собак

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: