17.03.2024
Телеканал NTD

Звукові ванни допомагають жителям США зняти стрес

Звукові ванни допомагають жителям США зняти стрес

Звукова терапія — новий вид оздоровлення, який дедалі популярніший у штаті Каліфорнія, що в США. Тепер..

Дата завантаження: 2024-05-17

video

Звукова терапія — новий вид оздоровлення, який дедалі популярніший у штаті Каліфорнія, що в США. Тепер таку послугу пропонують у численних клініках і спа-центрах.

Науковці довели, що ця своєрідна медитація допомагає розслабити розум, а ще позбутися занепокоєння і стресу.

Перед цим провели дослідження. Усі учасники щодня по 45 хвилин приймали звукові ванни. За два місяці загальний рівень тривожності групи знизився на третину.

Концепція таких процедур полягає в тому, що люди поринають у звук, який резонує. Це схоже на те, як вони опускаються у ванну з водою. Гул чаш і гонги використовують, щоб отримати певні частоти звуку. Як уважають, вони допомагають повністю розслабити тіло.

[Кен Бест, хіропрактик]:
«Багатьом людям через пандемію і все інше було важко справлятися зі стресами. Це спричинювало тривогу й затуманювало розум. Звукові ванни допомагають зосередитися, повертають свідомість і водночас знімають тривогу».

Під час звукових ванн використовують індіанські барабани, ритуальні дзвони та інші інструменти.

[Рафаель Папалардо, відвідувач]:
«Дуже корисно, коли виділяєш час, щоб по-справжньому подумати, знайти боротьбу в собі, а також і хороші речі».

[Барбара Фікс, відвідувачка]:
«Звукова енергія, яка йде від інструментів, заземлює і врівноважує. Після цього я стаю дуже зосередженою і готовою до будь-яких життєвих випробувань».

Згідно з дослідженнями, тривожні розлади так чи інакше зачіпають приблизно 40 % жительок США, а також кожного четвертого чоловіка.
Коротке посилання на цю сторінку:

Звукові ванни допомагають жителям США зняти стресТуніська співачка хоче відродити в країні давню берберську мовуКамбоджа: як святкують кхмерський Новий рікУ Хорватії прихід весни святкують Фестивалем вогнів10 років у Louis Vuitton: дизайнер Ніколя Геск’єр відсвяткував ювілей у ЛувріЛюди в Токіо поспішають помилуватися цвітінням сакури напередодні дощівМодний дім Dior показав свою осінню колекцію в Нью-ЙоркуБалабан — душа музичної культури АзербайджануВогняноволосі жінки незвичайної краси: виставка прерафаелітів відкрилася в ІталіїФранцузький художник оживив фасад престижного готелю в Ріо-де-Жанейро

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: