[Тапіва Гужа, власник кафе]:
«Я вирішив виправити те, що ми, африканці, не цінуємо себе і, отже, не можемо насолоджуватися власною їжею».
Кафе «Tapi-Tapi» стоїть у фешенебельному районі міста. Тут можна скуштувати морозиво зі смаком гарбуза, попкорну, арахісу, солодкої картоплі та навіть сушених кукурудзяних зерен.
[Тапіва Гужа, власник кафе]:
«Сьогодні ми приготували кілька різних видів. Перший — з гарбузом й арахісовим маслом. На нього надихнула страва під назвою нхопі із Зімбабве».
За кожним смаком — своя історія.
[Тапіва Гужа, власник кафе]:
«Я також приготував вид ройбушу з варенням із солодкої картоплі. У Зімбабве часто п’ють чай із солодкою картоплею замість хліба».
Відвідувачі кафе називають це морозиво дивовижним.
[Клайв Сібанда, відвідувач]:
«У дитинстві ми знали, що морозиво може бути ванільним. А ці смаки допомагають згадати те, що ми їли, коли були маленькими. Це зв’язок із нашим дитинством».
Зімбабвієць каже, що люди часто привозять йому інгредієнти з інших регіонів континенту. І за це отримують баночку морозива.
Коротке посилання на цю сторінку: