13.08.2024
Телеканал NTD

Йога з цуценятами стає дедалі популярнішою у Великій Британії

Йога з цуценятами стає дедалі популярнішою у Великій Британії

У цьому залі в Манчестері проходять заняття з йоги. Але тут правильно виконати асани не так..

Дата завантаження: 2024-05-13

video

У цьому залі в Манчестері проходять заняття з йоги. Але тут правильно виконати асани не так уже й легко, бо скрізь бігають цуценята американського буллі. Їм лише шість тижнів, і милі тваринки легко приковують до себе увагу.

Утім, саме вони зірки цього тренування. Організатори вирішили поєднати йогу із зоотерапією.

[Тайлер Вітворт, тренерка]:
«Важко зосередитися, бо ці цуценята дуже милі. Не можна не дивитися на них. До того ж вони кусаються й забираються на людей. Але це чудове випробування, під час якого вчишся свідомо щось робити. А загалом це весела гра».

Ліверпуль — перше британське місто, де захопилися йогою з цуценятами. Незабаром вона стала популярною в Манчестері, Лідсі, Бірмінгемі та інших місцях.

[учасниця занять]:

«Мені до вподоби йога, але ми прийшли сюди через цуценят. Дуже добре, коли тренуєшся, але зазвичай я цього не роблю, а щенята — це стимул».

[учасниця занять]:
«Відчула тепло всередині. Ці цуценята дуже милі, і я по-справжньому зарядилася енергією».

Цуценят для занять йогою дають в оренду собаківники. Для них це також вигідно, бо малюки звикають до людей.

[Логу Пріст, співзасновник компанії ― організатора йоги з цуценятами]:
«Йога з цуценятами корисна й самим щенятам, бо вони навчаться взаємодіяти з людьми до того, як потраплять до нового господаря».

Тренування коштує 36 доларів. Триває годину й 15 хвилин. Починається знайомством із щенятами. Після заняття лишається час для селфі. Багато хто дізнається про незвичайну йогу із соцмереж.
Коротке посилання на цю сторінку:

Йога з цуценятами стає дедалі популярнішою у Великій БританіїУ Парижі відновили легендарний забіг офіціантівЗнайомтесь із найщасливішим водієм автобуса в АргентиніУ Таїланді бенкетом відзначають День слонаВ Австралії названі бабусі простягають руку допомоги молодим мамамПолювання за яйцями: великодню розвагу підготували для мешканців зоопарку в НімеччиніФестиваль у Стамбулі: мільйони тюльпанів прикрасили містоКішки пройшли подіумом на Тижні моди в ЛондоніСобача терапія допомагає пацієнтам знайти сили в лікарні БарселониЯк мисливець за камінням знаходить матеріал для ювелірних виробів

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: